STADSHUIS IN LEUK KLEIN PLAATSJE

€ 39.500,- k.k.
Omschrijving

STADSHUIS IN LEUK KLEIN PLAATSJE

Huis - Bleicherode Thüringen

*** VERKOCHT ***

Dit is een mooi woonhuis, van goed formaat en met meerdere kamers, half vrijstaand en rustig gelegen in een achterafstraatje in een gezellig klein plaatsje, nabij Nordhausen en snelweg A38. Aan de voet van de Harz dus volop natuur dichtbij.

Het huis verkeert in goede staat en is direct bewoonbaar of verhuurbaar. Het heeft een klein besloten stadstuintje en een grote schuur, alles op eigen grond van in totaal ongeveer 150 m2. Het huis zelf heeft een bebouwde oppervlakte van 60 m2 met 4 kamers.

Toch is er een woonoppervlakte van zo’n 140 m2 en er is centrale verwarming via aardgas, hoe handig is dat. Het vakwerkhuis stamt uit ongeveer 1900 in zijn huidige vorm. Stroom-, water- en gasaansluitingen zijn in orde, net als de riolering.

 

*** DIT HUIS IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 39.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 25-07-20  Plaatsingscode: HK-BL-HS-175
Object kenmerken
  • Huis