STARTPRIJS VANAF 5.000 EURO

€ 5.000,- startprijs
Omschrijving

STARTPRIJS VANAF 5.000 EURO

Huis - Kyffhäuser Naturpark

Dit leuke huisje wordt aangeboden middels een openbare gesloten inschrijven met een startprijs vanaf 5.000 euro. Het ligt in een klein plaatsje vlakbij het Kyffhäuser Naturpark en het toeristische stuwmeer van Kelbra. Dit zou een ideaal vakantiehuisje kunnen zijn.

Dit kleine huisje van ca. 7 x 7 m heeft op de begane grond een hal, woonkamer en dan keuken/badkamer, alles heel oud en gedateerd. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers. In totaal ca. 71 m2 woonoppervlakte. Verder is er een klein hofje en dan nog een grote schuur.

Er bevinden zich nog enkele spullen, inventaris en afval in het pand, het staat gelukkig niet helemaal bomvol. Er is een kelder en een zolder. Het hofje is verwilderd. Water en stroom zijn momenteel niet aanwezig, afwatering onduidelijk.

Het geheel kan verworven worden door mee te doen aan de openbare inschrijving met een minimumbod vanaf 5.000 euro. Geadviseerd wordt een bod van minimaal 8.000 euro omdat er veel biedingen rond 5.000-6.000 euro zullen komen. Bij een bod van 8.000 euro zijn de bijkomende kosten als volgt: 5.000 euro voor overdrachtsbelasting, notariskosten, div. alg. aanslagen/heffingen en onze kosten. Totaal zijn de kosten dan 13.000 euro.

Het is natuurlijk niet zeker of het bod van 8.000 euro genoeg is en er kan dan ook geen zekerheid gegeven worden over aankoop en/of levering.

 

Startprijs vanaf 5.000 euro

bij openbare inschrijving.

Adviesprijs: 8.000 euro

Totale kosten: 13.000 euro

 

Wij verzorgen voor u de volledige inschrijving voor aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 24-02-2023  Plaatsingscode: PK-KE-SA-488

Object kenmerken
  • Huis