STUKKEN BOSGROND 5.000 m2 SPOTPRIJSJE!

Verkocht
Omschrijving

STUKKEN BOSGROND 5.000 m2 SPOTPRIJSJE!

Huis Verkocht - Thüringer Wald

***VERKOCHT***

Hier worden 3 stukken bosgrond aangeboden in Oberstadt en Schleusingen, aan de rand van het Thüringer Wald. Tussen de A71 en de A73. Het gaat om voormalige bospaden, door de jaren heen wel of niet meer gebruikt, en soms niet meer als zodanig te herkennen.

Het gaat om 560 m2, 3.550 m2 en 1.257 m2. Allemaal lange smalle stukken grond. Maar hoe leuk is het om een halve hectare bosgrond in bezit te hebben? En dat nu voor een spotprijs.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 2.975,- euro.

Incl. bemiddelingskosten.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-01-20  Plaatsingscode: PK-TW-HS-098
Object kenmerken
  • Huis