TUINHUISJE OP MOOI STUK EIGEN GROND

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

TUINHUISJE OP MOOI STUK EIGEN GROND

Huis - Mansfeld Südharz

***VERKOCHT!!***VIA AANKOOP OP AFSTAND***

Dit zomerhuisje staat op ruim 850 m2 eigen grond en heeft water en stroom. Het staat op de hoek van een groot stuk grond met een verzameling van allemaal eigen huisjes, in totaal ongeveer nog geen twintig stuks. Doordat het op een hoek ligt, heeft u heerlijk vrij uitzicht en veel privacy. De tuin is groot en goed onderhouden.

Het geheel is goed te bereiken via een onverharde weg, aan de rand van het plaatsje in de nabijheid van Mansfeld, en eigenlijk al midden in de landerijen. Vanuit de bungalow loopt u zo de velden in. Bossen, bergen en dalen zijn allemaal vlakbij, u zit aan de oostkant van de Südharz. Een prachtig landschap met veel variëteit.

Het huisje heeft een heerlijke aanbouw, een zalige serre waar het ’s zomers en ’s winters goed toeven is. Binnen heeft u een keukentje, een woonkamer met gezellige houtkachel, en aan de zijkant zit een hokje met wastafel. Hier zou u eventueel een douche of toilet kunnen maken. Momenteel is er een ouderwets natuurtoilet (Plumsklo) buiten in een apart schuurtje.

Er schijnt al een afvoer te lopen van het huisje naar een Klärgrube vlakbij de separate schuur. Er is water (zomerleiding) en stroom wat gezamenlijk met alle eigenaren afgenomen wordt en onderling verrekend. Al met al is dit een mooi plekje, waar u heerlijk kunt vertoeven. Vlak in de buurt is een mooi openluchtzwembad, ideaal voor heerlijke zomerdagen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT *** VIA AANKOOP OP AFSTAND ***

 

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een aanbetaling via bankoverschrijving en krijgt direct de sleutels thuisgestuurd! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 22-04-20  Plaatsingscode: PK-GO-HS-155
Object kenmerken
  • Huis