TUINTJE MET KLEIN HUISJE VOOR SPOTPRIJS!!!

€ 8.995,- k.k.
Omschrijving

TUINTJE MET KLEIN HUISJE VOOR SPOTPRIJS!!!

Huis - Kelbra, Südharz

Dit piepkleine tuintje met bebouwing staat in de directe omgeving van Kelbra, gunstig gelegen tussen Nordhausen en Sangerhausen, nabij snelweg A38 en aan de voet van de Harz! Met betoverend uitzicht op het Kyffhäuser Naturpark, met z’n karakteristieke Denkmal en de TV-Turm. U heeft hier een zalig vrij uitzicht!

Het tuintje is klein (ca. 300 m2) waarvan ong. 100 m2 is ingeschreven in het Grundbuch-register als volledig eigendom. Het volledig stenen gebouwd huisje beslaat ong. 24 m2 en staat officieel buiten de kavelgrenzen. U hoeft echter niet te vrezen dat dit afgebroken dient te worden, het is opgenomen in het kadaster en heeft Bestandsschutz.

In de voormalige DDR mocht je vergunningsvrij bouwen in de afmetingen 4 x 6 m en dat is na de val van de Muur allemaal gelegaliseerd.

Dit geheel wordt aangeboden voor een spotprijs, voor de snelle beslisser!

NB – het is momenteel niet bekend of er stroom en water is. Verdere info en/of foto’s helaas (nog) niet beschikbaar.

 

Koopprijs: 8.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 1.995,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 500,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-10-21  Plaatsingscode: PK-RO-RD-297-A

Object kenmerken
  • Huis