Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Huis - Bendeleben

*** IN OPTIE ***

TWEE HUIZEN EN TUIN VOOR ÉÉN PRIJS!

*** WINSTPAKKER ***

Hier krijgt u 2 prima huizen en een grote tuin voor slechts één prijs! In het knusse Barokdorp Bendeleben, middenin het Kyffhäusser Naturpark, met rondom natuur, bossen en bergheuvels. Vlakbij zijn de steden Sondershausen en Bad Frankenhausen en ook het stuwmeer van Kelbra.

Gunstig gelegen in het midden van Duitsland, met snelwegen A38 en A71 dichtbij. Ideaal als vakantiehuizen of als woonbestemming met het tweede huis voor de verhuur. Of uw eigen groepsbestemming of bed and breakfast. Het kan hier allemaal.

Beide huizen hebben een WOZ-waarde van respectievelijk 76.700,- euro (Gemeindestrasse) en 77.300,- euro (Dithart-Strasse) en worden nu dus aangeboden voor een fractie van de waarde. En dan is er nog een separate tuin van ca. 1.000 m2 aan de rand van het dorp met een waarde van ca. 10.000,- euro.

Het gehele pakket van in totaal 164.000,- euro komt nu op de markt voor slechts 59.000,- euro. Alledrie de kavels zijn eigen grond en worden overgedragen via de notaris in volledig eigendom. Wacht niet te lang, weg is weg.

Het witte huis aan de rechterkant (Gemeindestrasse) heeft een binnenhof en meerdere schuurtjes. In totaal zijn er binnen 7 kamers, een ruime keuken en een badkamer. Woonoppervlakte ca. 120 m2, kavelgrootte ca. 250 m2.

Het gelige huis aan de linkerkant (Dithart-Strasse) heeft een klein plaatsje, een houten bouwsel en wat afbraakschuurtjes en een garage waar deels een kamer in is gerealiseerd. Verder een dakterras en in totaal 4 kamers waarvan een grote woonkamer. Woonoppervlakte ca. 90 m2. Kavelgrootte ca. 172 m2.

Beide huizen dienen ontruimd, schoongemaakt en gemoderniseerd te worden. Maar voor een betaalbare prijs krijgt u hier twee goede huizen, voor velerlei doeleinden geschikt. Water, stroom en afwatering werkend aanwezig.

Uiteraard moet er links en rechts wat opgeknapt worden, dat is logisch bij zo-n prijs. Maar de basis is goed en een handige doe-het-zelver kan alles in eigen beheer, voor niet teveel geld. En beide huizen zijn het waard.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / NIET MEER BESCHIKBAAR / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 59.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 7.900,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 75.000,- euro.

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 19-05-2024  Plaatsingscode: PK-BL-HS-629

Object kenmerken
  • Huis