TWEE HUIZEN MET GROTE TUIN EN HOF

€ 29.900,- k.k.
Omschrijving

TWEE HUIZEN MET GROTE TUIN EN HOF

Huis - Bretleben

Dit object verdient meer aandacht dan op de foto’s te zien is. Het is eigenlijk een prachtig object, op een grote oppervlakte van maar liefst 2.178 m2 eigen grond. Met twee huizen (dus heel veel ruimte), een grote binnenhof, diverse schuren en een grote tuin.

Hier heeft u dus heel veel mogelijkheden. Het oude huis moet volledig opgeknapt worden en loopt boven deels over in de ‘nieuwe’ aanbouw die als een L die hoek omgaat. Ook hier moet flink aangepakt worden. Het huis is momenteel verhuurd maar de huurster is al vertrokken en de huur is opgezegd.

Volgens de berekeningen van de Belastingdienst inzake de Grundsteuerreform heeft dit pand een waarde van minimaal 121.200 euro. Het wordt dus nu aangeboden voor een schijntje. Wacht dan ook niet te lang, u heeft hier veel ruimte en mogelijkheden voor heel weinig geld.

 

Woonoppervlakte huis 1: 125 m2

Woonoppervlakte huis 2: 145 m2

Totale grondoppervlakte: 2.178 m2

 

Vaste koopprijs: 29.900,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 2.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/toeslagen etc. moet een eenmalige afkoopsom van 3.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 28-12-2022  Plaatsingscode: PK-BL-HS-464

Object kenmerken
  • Huis