TWEE HUIZEN NAAST ELKAAR VOOR 1 PRIJS!!!

€ 67.000,- k.k.
Omschrijving

TWEE HUIZEN NAAST ELKAAR VOOR 1 PRIJS!!!

Huis - Bendeleben, Kyffhäuser

Dit zijn twee grote huizen naast elkaar, die samen heel veel ruimte en mogelijkheden bieden. De twee kavels beslaan samen ca. 422 m2 en zijn bijna volledig bebouwd. Er is een huis met 250 m2 kaveloppervlakte en een huis met 172 m2 kaveloppervlakte. Het gaat om twee verschillende adressen naast elkaar in het barokdorpje Bendeleben, gunstig gelegen in het Kyffhäuser Naturpark.

Dit is ideaal geschikt om zelf te gaan bewonen en daarna kamerverhuur te doen of appartementenverhuur, zowel permanent als voor de toeristische branche. Er is hier veel vraag naar verhuurmogelijkheden dus u zit eigenlijk altijd vol. Wel moeten beide huizen opgeknapt en gemoderniseerd worden. Dat is ook de reden voor verkoop van de huidige eigenaar. Dat biedt u de mogelijkheid om voor een prikkie hier twee huizen naast elkaar te bemachtigen.

Het gaat allebei om hoekhuizen en dan ook nog eens bijna bijna op een woon-eiland. Er is alleen nog een derde huis in het eilandje. U heeft dus de hele straatkant met uitzicht rondom voor u alleen. En Bendeleben is echt een leuk dorpje midden in de natuur, nabij snelweg A38 en het meer van Kelbra. Tussen de steden Nordhausen, Sangerhausen, Sondershausen en Bad Frankenhausen. Ook in de buurt van de Harz en snelweg A71 (Erfurt).

Huis 1 heeft een woonoppervlakte van ca. 150 m2 verdeeld over een grote woonkamer, 4 slaapkamers, badkamer en grote keuken. Er is ook nog een dakterras, kleine garage, klein plaatsje en wat bebouwing van schuurtjes die u eventueel weg kunt halen.

Huis 2 heeft een woonoppervlakte van ca. 130 m2 verdeeld over in totaal 7 kamers. Er is ook nog een aparte aanbouw met extra badkamer (heel basic). Een leuk binnenhof en meerdere schuurtjes completeren het geheel. Ideaal als motorpension, vlak nabij de 36-bochtenweg van Kelbra naar Bad Frankenhausen, dwars door het Kyffhäuser Naturpark.

In totaal heeft u hier dus zeker 280 m2 woonruimte met volop stalling voor motoren en/of fietsen, en nog mogelijkheden voor extra kamers en een groot stuk tuin op loopafstand. En er zijn hier niet veel overnachtingsmogelijkheden in de regio dus als u begint met verhuren, zit u zeker bijna het gehele jaar vol. Kassa!

Bij de verkoop van beide huizen hoort ook nog een separaat stuk recreatieland van zeker 1.000 m2 op nog geen 350 m afstand. Dit grote tuinkavel meet bijna 1.000 m2 in de verhoudingen 9 m x ca. 110 m. Het is dus lang en smal en loopt enigszins schuin naar beneden af. Met oude bebouwing, een stenen huisje en nog wat aanbouwsels, in het kadaster vermeld als ca. 64 m2 bebouwd. De tuin is via twee zijden bereikbaar.

Wie gaat hier zijn eigen ‘Ik vertrek’-moment beleven? Het is nu mogelijk!

 

Vraagprijs: 67.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland.  Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting etc. komt er nog een X bedrag bij. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 05-10-21  Plaatsingscode: PK-BL-HS-294-A

Object kenmerken
  • Huis