TWEE HUIZEN OP 2.100 m2 EIGEN GROND

€ 29.500,- k.k.
Omschrijving

TWEE HUIZEN OP 2.100 m2 EIGEN GROND

Huis - Bretleben Thüringen

*** DIT OBJECT IS MOMENTEEL NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Toegegeven, het ziet er allemaal niet zo mooi uit maar toch is dit echt een prachtig object. Het is een groot stuk grond van 2.100 m2 in volledig eigendom met daarop twee huizen, schuren, aanbouw en nog wat extra pluspunten zoals een brede semi-private toegangsweg, een binnenhof en een strategisch goede ligging vlakbij snelweg A71 tussen Erfurt en Sangerhausen.

Het ligt in het dorpje Bretleben in Thüringen, met maar één in/uitvalsweg dus er komt sowieso alleen bestemmingsverkeer. Dit is een klein plaatsje met een paar honderd inwoners. Het geheel ligt in een doodlopend straatje als zij-arm van de rustige hoofdweg. Aan het eind van het straatje heeft u uw eigen grote poort, daarachter de binnenhof en daar in een soort vierkant de twee huizen en aanbouw.

Het originele oude woonhuis beslaat ongeveer 78 m2. Het nieuwer aangebouwde woonhuis omvat ongeveer 110 m2 bebouwde oppervlakte. Dan is er nog een grote schuur die circa 115 m2 meet op de begane grond. Verder is er een tussengedeelte op de eerste verdieping van nog 25 m2. In totaal is er een beschikbaar woonoppervlakte in het nieuwere gedeelte van zo’n 250 m2 aanwezig. En dan nog in het oude huis een mogelijke woonoppervlakte van circa 120 m2.

De eigen binnenhof is zeker 600 m2 groot, dat is doorgaans net zo veel als een vrijstaand huis met flinke tuin! En dan de immense tuin achter de aanbouw meet zeker 1.100 m2. Dat is natuurlijk ongelooflijk groot! Hier heeft u echt alle ruimte! En in volledig eigendom dus u mag doen en laten wat u wilt. Dit is een mooi object voor iemand die veel ruimte nodig heeft.

Meer dan 2.100 m2 eigen grond, ideaal voor het houden van paarden of andere dieren, in een leuk klein dorpje, makkelijk bereikbaar via snelweg A71 (Erfurt-Sangerhausen). Het ligt redelijk vrij, toch mooi beschut en volop privacy. Ook nog een groot eigen binnenhof en tal van schuren en stallen. Op het terrein staan twee woonhuizen, een in redelijke staat en de ander nog in volledig oude en originele staat.

Absoluut een opknapper dus, alleen geschikt voor aanpakkers maar dan heb je ook wel wat. Heel veel ruimte en dito mogelijkheden. Het huis was tot voor kort nog bewoond dus er is nog water- en stroom-aansluiting. De officiële grondprijs is daar minimaal 12 euro per m2 (prijspeil Bodenrichtwert 2018). Met 2.100 m2 eigen grond zit u dus hier al op een minimumprijs van 25.200,- euro. De gebouwen krijgt u er dus eigenlijk gratis bij!

Hier kunt u zich dus geen buil aan vallen, dat bestaat niet. Originele richtprijs was dan ook 35.000,- euro. Nu vanwege de Corona-crisis is de eigenaar fors in prijs gezakt. Dit is dan ook een vaste koopprijs die verder niet onderhandelbaar is. Bij aankoop op afstand zal minimaal 14.000 euro vooraf overgemaakt dienen te worden. U krijgt dan meteen de sleutels!

 

+++ Meer foto’s op aanvraag beschikbaar! +++

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een aanbetaling via bankoverschrijving en krijgt direct de sleutels thuisgestuurd! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

*** DIT OBJECT IS MOMENTEEL NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijs: 29.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 1.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 22-04-20  Plaatsingscode: PK-BL-HS-156
Object kenmerken
  • Huis