TWEE HUIZEN OP 2.100 m2 EIGEN GROND

€ 1.250,- HUUR p.m.
Omschrijving

TWEE HUIZEN OP 2.100 m2 EIGEN GROND

Huis - Bretleben

Dit is een mooi object voor iemand die veel ruimte nodig heeft. Meer dan 2.100 m2 eigen grond, ideaal voor het houden van paarden of andere dieren, in een leuk klein dorpje, makkelijk bereikbaar via snelweg A71 (Erfurt-Sangerhausen).

Het ligt redelijk vrij, toch mooi beschut en volop privacy. Ook nog een groot eigen binnenhof en tal van schuren en stallen. Op het terrein staan twee woonhuizen, een in redelijke staat (alhoewel helemaal vol en vuil) en de ander nog in volledig oude en originele staat.

Absoluut een opknapper dus, alleen geschikt voor aanpakkers maar dan heb je ook wel wat.

Heel veel ruimte en dito mogelijkheden.

 

Dit object staat te koop en te huur.

 

Huurprijs: 1.250,- euro per maand.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-12-19  Plaatsingscode: PK-BL-HS-087
Object kenmerken
  • Huis