TWEE HUIZEN VOOR ÉÉN SPOTPRIJS!!!

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

TWEE HUIZEN VOOR ÉÉN SPOTPRIJS!!!

Huis - Mansfeld-Südharz

*** MOET WEG!!! ***

Deze twee prima huizen worden nu samen voor een spotprijs aangeboden. Beide huizen zijn eigenlijk in redelijk goede staat en liggen niet ver van elkaar af. Een huis staat in het kleine stadje Allstedt en het andere op nog geen 10 minuten afstand in het dorpje Beyernaumburg.

Beide huizen zijn met weinig ingrepen woonklaar te maken. Alleen een beetje opruimen, schoonmaken en kleine werkzaamheden uitvoeren. Dan kunt u er zelf wonen of vakantie vieren. Of beide objecten gaan verhuren, met een mogelijk rendement van minstens 17 tot 21 %.

Allstedt ligt in de Landkreis Mansfeld-Südharz (Sachsen-Anhalt) en Beyernaumburg behoort weer tot de gemeente Allstedt. Het is erg handig dat de twee huizen zo dicht bij elkaar liggen. Profiteer hiervan en van de absolute spotprijs waarvoor deze nu worden aangeboden!

 

Meer info over 

Allstedt:

COMPACT WOONHUIS IN KLEIN STADJE

 

Meer info over

Beyernaumburg:

GEZELLIG KNUS HUISJE VOOR SPOTPRIJS

 

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit pakket is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit pakket wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit pakket is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

UW BESPARING: ca. 30.000 euro!!!

 

IN PRIJS VERLAAGD!

Koopprijs NU: 35.000,- euro (samen).

Koopprijs was: 55.000,- euro (samen).

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. Voor wettelijke Nebenkosten en garantie-compensatiefonds moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. ALLE bijkomende kosten: ca. 47.000,- euro (dit was ca. 77.000 euro!!!). Dit is dus een all in prijs, vrij op naam, inclusief kosten koper. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 02-07-2024  Plaatsingscode: PK-AB-HS-648

Object kenmerken
  • Huis