TWEE KAVELS IN STADSHART VOOR 1 PRIJS!

€ 59.500,- k.k.
Omschrijving

TWEE KAVELS IN STADSHART VOOR 1 PRIJS!

Huis - Artern

*** HUURKOOP MOGELIJK! ***

Midden in het oude stadshart van het kleine stadje Artern worden twee ruime huizen op twee aaneengesloten kavels aangeboden. Eén pand is een klushuis waarbij de grote projecten eigenlijk al zijn afgerond. U kunt hier direct wonen en verblijven.

Het andere pand is een slooppand wat u kunt afbreken of kunt renoveren, aan u de keus. Er ligt een door de gemeente goedgekeurd plan voor een bed and breakfast dus dat biedt een aantrekkelijke mogelijkheid tot wonen en werken.

Het geheel ligt direct in het stadshart van Artern, een klein plaatsje gunstig gelegen in Middenduitsland, goed ontsloten door snelweg A71 van Sangerhausen naar het Thüringer Wald en via snelweg A38 van het westen (Kassel, Hannover) naar Halle, Leipzig, Dresden.

Het klushuis heeft op de begane grond diverse werkruimtes, een nog te renoveren badkamer met douche en een woonkamer. Verder op de begane grond een grote toegangspoort naar de ruime besloten binnenhof waar het heerlijk toeven is.

Hier vindt u nog twee gebouwtjes en aan de achterkant zelfs nog een grote schuur. Deze staat in verbinding met de andere grote schuur van het bijbehorende buurpand. Als u hier wat sloopt en de muur doorbreekt, krijgt u een heerlijk zalig grote hof.

Het woonhuis heeft verder op de eerste verdieping een aantrekkelijke serre, waar u goed kunt vertoeven. Verder een keuken, woonkamer, slaapkamer en nog twee kamers. Op zolder is er ook nog een kamer. U heeft hier dus werkelijk alle ruimte.

Het aanpalende buurhuis heeft diverse kamers en ruimtes die echter niet in bewoonbare staat verkeren. U moet hier besluiten of u gaat slopen of gaat renoveren. Verder wel weer een hele mooie schuur en hooizolder en nog een grote schuur.

Al met al is dit een prachtig groot object waar heel wat mogelijk is. Beide kavels meten respectievelijk 375 m2 en 408 m2 zodat u samen op een totaal van ca. 783 m2 grondoppervlakte komt. Midden in de stad is dat echt fors, dat is ongeveer 7 tot 8 normale woonhuizen bij elkaar.

De grondprijs is hier 57 euro per m2 zodat u alleen al aan grond tot een waarde van meer dan 44.000 euro komt. De huizen zijn dus dermate laag getaxeerd dat het nu wel heel aantrekkelijk is om dit geheel aan te schaffen. Mede door de mogelijkheid van huurkoop.

HUURKOOP

Dit object is ook aan te schaffen via huurkoop. U betaalt dan een aanbetaling van 18.000 euro en het restbedrag in maandelijkse termijnen van 500 euro over een periode van 7 jaar.

 

Vraagprijs: 59.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 7.000,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 73.000,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Beschikbaarheid: in overleg
Bezichtiging: op afspraak

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 11-05-2023  Plaatsingscode: PK-AT-HS-541

Object kenmerken
  • Huis