TWEE KAVELS VOOR ÉÉN SPOTPRIJS

€ 20.000,- k.k.
Omschrijving

TWEE KAVELS VOOR ÉÉN SPOTPRIJS

Huis - Sondershausen, dorpje

*** INCL. HUISJES! ***

Aan de rand van een rustig dorpje worden hier twee tegenover elkaar gelegen kavels te koop aangeboden, inclusief bebouwing. Eén is een huisje en de ander is een opslagruimte met garage. Het zijn twee afzonderlijke kavels, één van 240 m2 en de ander 280 m2.

Het geheel ligt aan de rand van een klein dorpje in de omgeving van Sondershausen, het middelpunt van Duitsland. De omgeving is landelijk en gevarieerd. Naast velden en landerijen vindt u hier heuvels, bossen en bergen. Heerlijk rustig.

Op het kavel met het kleine huisje staat nog een stenen schuurtje. Hier zou u een hoofdverblijf van kunnen maken. Op het andere kavel heeft u een stenen opslagruimte met garage, daar zou u bijvoorbeeld een gastenverblijf kunnen realiseren.

Eigenlijk heeft u hier voor een spotprijs twee bouwkavels, in de bebouwde kom. Geschikt voor iemand met visie, die niet bang is om aan te pakken.

 

Koopprijs: 20.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.900,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 30.700,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 11-08-2023  Plaatsingscode: PK-IR-EB-571

 

Object kenmerken
  • Huis