TWEE TUINHUISJES OP GROOT STUK GROND

Verkocht
Omschrijving

TWEE TUINHUISJES OP GROOT STUK GROND

Huis Verkocht - Bleicherode

***VERKOCHT***

Op 2.500 m2 eigen grond! Dit is een uitdagend object voor een grote familie, vriendengroep met de motor of iemand die zelf wil gaan verhuren om zo wat bij te verdienen. Hier wordt een groot stuk eigen grond verkocht van in totaal 2.500 m2 met daarop twee bouwvallige tuinhuisjes. Er zou water en stroom moeten zijn. Een huisje is echt in slechte staat, het andere huisje zou nog op te knappen zijn.

Het stuk grond ligt op een mooie plek aan de rand van Bleicherode, met aan de ene kant de natuur en de bergen, en aan de andere kant het vrije land. Bleicherode is ideaal gelegen, pal aan de rand van de Harz natuur en vlakbij snelweg A38, met een eigen op/afrit, dus snelle bereikbaarheid en goed aan te rijden vanuit Nederland.

Vlakbij is ook het Kyffhäuser Naturpark, een trekpleister voor motorrijders en dagjesmensen. Dit is dan ook een prima uitvalsbasis. En u krijgt twee huisjes voor de prijs van één! Wat dacht u er van om hier heerlijk vakantie te vieren, u op uw eigen terrasje en de kinderen in hun eigen huisje? Ook het plaatsen van tenten, een camper of caravan is goed mogelijk.

Het is een groot stuk grond, prima te bereiken via een verharde landweg. U kunt dus met uw auto tot op het eigen kavel komen. Vooraan staan hoge bomen en een hek. Dan begint een oude boomgaard en daarachter ligt het eerste huisje, helemaal in het midden van het eerste stuk grond. Daarachter weer een bomenrij en daarachter het tweede huisje, ook weer in het midden dus helemaal privé.

Hier kunt u echt uw eigen paradijsje realiseren. Doordat het zo dichtbegroeid is (lees: verwilderd) zit u eigenlijk helemaal vrij en heeft u geen last van buren. Sowieso is het hier heel erg rustig en komt er eigenlijk bijna niemand. Bent u al overtuigd?

Of wilt u misschien wat gaan verdienen hier? Dan moet u de beide huisjes opknappen, in een huisje zelf verblijven en de ander verhuren. Met een minimale prijs van 50 euro per nacht zit u hier op 350 euro per week. Dat is 1.400 euro per maand. Met slechts een half jaar verhuur verdient u al 8.400 euro! Dan is de helft van de aankoop er al weer uit.

Of helemaal slim: u verhuurt de beide huisjes en gaat zelf in een caravan zitten. Dan pakt u minimaal 17.000 euro volgend jaar. Is dat aantrekkelijk of niet? Het is echter wel recreatiegrond, geen bouwgrond, en het heeft ook geen officiële adresaanduiding. Maar dat is ook eigenlijk allemaal niet nodig. Heeft u al zin gekregen?

Uiteraard lekker opknappen en zelf gebruiken behoort ook tot de mogelijkheden. Dan heeft u alle ruimte voor uw gezin of vriendengroep. En u zit echt op een heerlijk plekje, helemaal besloten en toch vlakbij de bewoonde wereld. Terwijl het net lijkt of u midden in de natuur zit. Die trouwens overal om u heen is, vlakbij! Wie pakt deze kans?!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-10-19  Plaatsingscode: PK-BL-HS-060
Object kenmerken
  • Huis