UITGEWOOND HUIS MET VEEL RUIMTE

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

UITGEWOOND HUIS MET VEEL RUIMTE

Huis -

Dit woonhuis is jammergenoeg volledig gesloopt en gestript door de huurders, onder het mom van een renovatie die nooit tot stand gekomen is. U treft dus een volledig gesloopt en bouwrijp huis aan, deels zonder vloeren en muren, geen keuken, geen badkamer en in compleet onttakelde staat.

Doodzonde, en daarom heeft dit grote huis met veel ruimte een handige klusser nodig die van aanpakken houdt. Verbouwen hier loont de moeite want het is eigenlijk een dubbel woonhuis met heel veel ruimte, een besloten binnenhof en meerdere garages en opslagruimtes.

Aan woonoppervlakte heeft u zo’n 120 m2 tot uw beschikking, als het niet meer is, verdeeld over zo’n 8 kamers/ruimtes. Het kavel zelf meet ca. 350 m2. Ideaal voor een groot gezin, en ook gunstig gelegen langs de doorgaande weg en nabij aansluiting met de snelweg.

Het ligt in het plaatsje Reinsdorf bij Artern, Kyffhäuserkreis, Thüringen, centraal in het middelpunt van Duitsland. Het is een groot huis met veel mogelijkheden en nu voor een scherpe prijs.

 

Er is water, stroom en afwatering.

 

Geschatte marktwaarde: 54.000,- euro.

Vaste verkoopprijs NU: 25.000,- euro.

 

Object kenmerken
  • Huis