Uitkijktoren 40 m. hoog midden in bos!

€ 200,- HUURKOOP p.m.
Omschrijving

Uitkijktoren 40 m. hoog midden in bos!

Huis - Eichsfeld

Dit is een wel heel bijzonder object! Een uitkijktoren op eigen grond, midden in het bos, in nabijheid van een prachtige burcht en goed bereikbaar via een bosweggetje. Hier koopt u echt iets aparts en nog zeer betaalbaar ook.

De toren is oorspronkelijk gebouwd als zendmast maar niet meer als zodanig in gebruik. Nu kunt u deze als uitkijktoren in gebruik nemen, zeker 40 meter hoog, midden in het bos, ver uitstekend boven de bomen. Helemaal boven heeft u een schitterend vrij en ver uitzicht over de omgeving.

Wel is het een heel avontuur want de toren is zeker 40 m hoog en de plateaus zijn met houten ladders met elkaar verbonden. Als het een beetje hard waait, gaat de toren dus echt wel op en neer! Maar dat heeft ook wel weer wat.

Wie heeft ideeën voor deze uitkijktoren? Het is een prachtig stukje grond in volledig eigendom, omgeven door bos van het Forstamt. In de directe nabijheid staat een schitterende oude burcht, met overnachtingsmogelijkheid. Wellicht is het een idee om hier survivaltochten te gaan aanbieden of abseilen of andere avontuurlijke activiteiten.

Het stuk grond is toch nog meer dan 200 m2 groot dus daar is best wat mogelijk, als u overeenstemming met de boswachter bereikt. Vroeger was er stroom en telefoon in de toren dus die leidingen moeten nog aanwezig zijn. Er is een bliksemafleider boven op de toren. De toren is gebouwd in 1970 en in 1996 nog verder aangepast.

De toren bestaat uit staalskeletbouw en is geplaatst op een betonnen ondergrond. De beplating heeft een betonnen structuur, in ieder geval geen asbest. De plateaus hebben een houten vloer en zijn verbonden via losse houten ladders. Een waar avontuur! Boven in de toren bevindt zich nog oude apparatuur.

Deze unieke uitkijktoren is op huurkoop beschikbaar. Het object bevindt in de Landkreis Eichsfeld in Thüringen, met Heilbad Heiligenstadt als Kreisstadt. Prima bereikbaar via snelweg A38.

 

Aanbetaling: 2.500,- euro.

Huurkoop: 200,- euro per maand (10 jaar lang)

Geen rente, geen inkomenseis of BKR-toetsing!

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. code: A

 

Object kenmerken
  • Huis