UNIEK! JACHTHUT MIDDEN IN NATUUR

Onder aanbieding
Omschrijving

UNIEK! JACHTHUT MIDDEN IN NATUUR

Huis - Kelbra

***IN OPTIE***

Dit is werkelijk een uniek object! Deze jachthut staat op eigen grond midden in de natuur en de bossen rondom het stuwmeer van Kelbra, op de grens van Thüringen met Sachsen-Anhalt. Het huisje is een van de weinige objecten midden in dit natuurgebied en er is uiteraard verder geen bebouwing meer dus u zit hier heerlijk alleen en volledig privé.

Het staat op een deels afgesloten stuk eigen terrein. In totaal is uw eigen grond zo’n 2.700 m2 groot, deels weideveld en deels bos. Het huisje staat ongeveer in het midden dus u heeft zo’n 1.350 m2 grasveld en zo’n 1.350 m2 bos waar u kunt jagen (onder voorbehoud) of recreëren. De grond en het huisje staan midden in de natuur maar u kunt met uw auto tot op het eigen kavel komen, door een onverhard landweggetje en het laatste stuk vrijuit over de velden.

Om te jagen moet u zich wel in contact stellen met de Jagdpächter. Het huisje zelf is in goede staat maar er zijn verder geen faciliteiten. Er is geen water en elektriciteit maar dat is logisch want u zit midden in de natuur. Vanuit het huisje en ook vanaf het eigen kavel heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving en ziet u in de verte het stuwmeer liggen.

Om aan water te kunnen komen zou u een bron kunnen laten slaan (ca. 100 euro per meter) of regenwater kunnen opvangen. Dat is hier niet ongebruikelijk en sommigen hebben een waterreservoir van 5.000 liter ergens onder de grond. Dat kan allemaal goed. Aan stroom zou u kunnen komen via zonnepanelen of anders wellicht met een stille generator.

Het kavel loopt redelijk glooiend omhoog dus vanuit het huisje heeft u sowieso een prachtig uitzicht met weids panorama-blik. Het huisje heeft een kelder-gebruiksruimte. Het huisje zelf is primitief maar voldoet en is droog en dicht. Achter het huisje staat een klein wc-tje van waaruit ook gejaagd wordt op het wildpad dat vlak langs het huisje loopt. Niet alleen voor jagers maar ook voor liefhebbers van rust, stilte, natuur en groen is dit een schitterend object.

Het object is ook vanaf de bovenkant te benaderen over de landerijen aldaar. U heeft ook nog een eigen kleine boomgaard die tot het kavel behoort. Beneden heeft u dus een groot licht glooiend stuk grasveld, daarna de jachthut met prachtig uitzicht, dan een eigen stuk bos en helemaal bovenaan nog een stuk land met fruitbomen. Werkelijk een uniek stuk eigen grond midden in de natuur! Snel en makkelijk bereikbaar vanaf snelweg A38.

Dit is werkelijk uniek, midden in de natuur! Uiteraard mag hier niet bijgebouwd of uitgebreid worden, dat mag allemaal niet. De jachthut heeft Bestandsschutz en mag daar staan. U zit hier dus als enige in het bos, met zalig en blijvend vrij uitzicht. Heerlijk!

 

Locatie:

https://www.google.de/maps/@51.4167049,10.9452864,37m/data=!3m1!1e3

 

***DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / ONDER AANBIEDING / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD***

 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 16-04-21  Plaatsingscode: PK-AL-HS-246

Object kenmerken
  • Huis