UNIEK! OUDE KLINIEK MET HEEL VEEL GROND

€ 80.000,- all in
Omschrijving

UNIEK! OUDE KLINIEK MET HEEL VEEL GROND

Huis - Thüringen

***VOORLOPIG NIET BESCHIKBAAR***

Aan de rand van het bos en vlakbij een meer, ligt deze oude vervallen kliniek, op meer dan 50.000 (!!!) m2 eigen grond en met een mogelijke gebruiksoppervlakte van ruim 6.000 m2 aan bebouwing. Weliswaar verwaarloosd en deels bouwvallig, maar wel gebouwen met karakter en uitstraling.

De verkopende partij is een betrouwbare instelling, waarover verder geen enkele twijfel kan bestaan.

Het complex ligt volledig privé zonder directe buren. De eerst aangrenzende bebouwing is een boerenbedrijf op ca. 300 m afstand. Verder zijn er geen directe buren of bebouwing in de buurt.

Omwille van de privacy en de complexiteit van de materie moeten we echter in deze helaas erg terughoudend zijn in het verstrekken van informatie. Onze excuses bij voorbaat hiervoor.

De grondwaarde (zonder de bebouwing) bedraagt momenteel 109.426 euro.

Het geheel wordt echter te koop aangeboden voor 65.000 euro (excl. bijkomende kosten van ca. 15.000,- euro). De gebouwen krijgt u er dus eigenlijk gratis bij.

Wel zult u een gedegen plan moeten overleggen qua ontwikkeling, toekomst en financiële onderbouwing. Reageren zonder voldoende financiële middelen is helaas zinloos.

Vanwege de serieuze intentie van eventuele geïnteresseerden vragen wij bij voorbaat een aanvangs-vergoeding van 1.000 euro (ex. btw) bij vooruitbetaling te voldoen. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.

NB > de foto’s zijn oude plaatjes, zoals het ooit was.

 

*** TERUGGETROKKEN / VOORLOPIG NIET BESCHIKBAAR ***

 

Richtprijs: 80.000,- euro (all in)

Eenmalige servicekosten: 4.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m aflevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, zoals hierboven reeds berekend.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 12-11-21  Plaatsingscode: PK-TH-HS-318-O

 

 

Object kenmerken
  • Huis