UNIEK! Vrijstaand landhuis bij Harz

Verkocht
Omschrijving

UNIEK! Vrijstaand landhuis bij Harz

Huis Verkocht - Werna, Südharz

***VERKOCHT***

Dit schitterende landhuis staat aan de rand van de Harz, bijna direct in uw achtertuin begint het beschermde natuurgebied van Naturpark Südharz. Dit bijzondere object bestaat uit een grote villa met veel kamer en prachtige ruimtes. Daaraan vast zit een aanbouw waarin zich een separaat woonhuis bevindt. U krijgt hier dus eigenlijk twee huizen, voor één prijs! En dan nog zo’n lage prijs dat het bijna niet te geloven is! Toch is het echt waar.

Het object staat geheel op eigen grond en de schuren en opstallen zijn gesloopt dus u heeft een mooie tuin tot uw beschikking. Het geheel staat op een hoek van een zeer rustig gedeelte van een stil dorpje, pal aan de rand van de Harz gelegen. Het landhuis dient geheel opgeknapt te worden en de aanpalende woning staat nog geheel vol en zal volledig uitgeruimd moeten worden.

Daar is de prijs ook op gebaseerd dus verwacht geen kant-en-klaar geheel. Dat is natuurlijk niet realistisch. Maar u verwerft hier een unieke landwoning, met originele details en karakteristieke kenmerken. Geheel op eigen grond, overdracht via notaris. Alleen de grond van ong. 650 m2 heeft al een waarde van meer dan 10.000,- euro. Dus de bebouwing krijgt  er min of meer voor een symbolische prijs bij.

Meer informatie en foto’s van binnen volgen binnenkort. NB – reageren zonder eigen middelen heeft helaas geen zin.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 19.000,- euro.

Incl. bemiddelingskosten.

 

Beschikbaarheid: per direct.

Bezichtiging: op afspraak.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling op de kaart hieronder is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis