UNIEKE BOSPLEK + HUTJE OP EIGEN GROND

€ 13.995,- k.k.
Omschrijving

UNIEKE BOSPLEK + HUTJE OP EIGEN GROND

Huis - Kelbra

***Dit is ook op afstand te koop!***

Dit gaat niet zozeer om het huisje, als wel om de plek: een zalig stekje midden in het bos, boven op een berg, omgeven door bomen, en eigenlijk helemaal privé en volledig alleen. U zit hier midden in de natuur, en toch goed bereikbaar, ook met auto. U rijdt bijna tot aan uw eigen plek met een normale personenwagen.

Het deelkavel omvat bijna 1.100 m2 eigen grond, in volledig eigendom. Er is geen water en stroom maar daar zijn wel oplossingen voor. Nogmaals, dit gaat om de locatie, op een prachtige plek tussen de bomen. Het ligt in de gemeente Kelbra in Sachsen-Anhalt en is goed te bereiken via een verharde weg, die overgaat in een landweggetje.

Helemaal aan het einde woont iemand permanent in een vakantiehuis en deze heeft ook water en stroom. Enige tientallen meters verder begint uw eigen stuk grond. Eerst een groot vlakliggend gedeelte wat bijvoorbeeld ideaal is voor een camper of caravan. Uiteraard kunt u ook uw eigen wagen hier parkeren. Dan is er een klein trappetje de berg op en bovenaan staat uw huisje.

Het huisje is niet groot en ook niet goed onderhouden maar er staat in ieder geval wat en u kunt er wat moois van maken. Vergroten of uitbreiden is niet toegestaan. Ook niet aanbouwen of anderszins groter proberen te maken. Sterker nog, er zijn daar nog twee kavels, die niet meer bebouwd zijn, en die zullen ook nooit meer bebouwd mogen worden. U heeft dus echt wel iets unieks hier!

Meer proberen te vertellen over het huisje is onzinnig, het is, wat het is en dat is niet veel. Maar het gaat om het plekje en dat is echt waanzinnig. Ook is het eigenlijk goed bereikbaar met de auto en dat is toch wel fijn. U heeft dus de voordelen van de natuur, en u zit echt letterlijk in het bos, maar toch ook weer vlak bij de bewoonde wereld, hoe heerlijk is dat?

Het stadje Kelbra heeft namelijk winkels en een supermarkt, dat is wel zo handig. Ook is er een groot stuwmeer nabij met toeristische aantrekkingskracht. En in de nabijheid is de gezellige stad Sondershausen en het plaatsje Rossla, met goede aansluiting op snelweg A38, dat is ideaal voor de bereikbaarheid en snelle verbinding met Nederland.

Als u het heel goed kunt vinden met de buurman, die u trouwens helemaal niet ziet, want hij zit onderaan, en u zit boven op de berg, dus u kijkt zo over hem heen, dan zou u daar wellicht ook nog wel eens stroom en water vandaan kunnen halen. Maar dat zult u, na verloop van tijd, zelf moeten proberen te regelen.  De afstand tot de buurman bedraagt ongeveer 70 meter maar nogmaals, daar merk je eigenlijk niks van, want je torent hoog boven hem uit. Bovendien is een beetje sociale controle nooit verkeerd, als u in Nederland zit en het huisje daar leeg en verlaten ligt.

Vanaf uw huisje loopt u zo de natuur in met overal bossen om u heen. Dit is een prachtige plek, met heel veel mogelijkheden, voor wie een beetje fantasie heeft en buiten de lijntjes kan denken. Wacht niet te lang.

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een aanbetaling via bankoverschrijving en krijgt direct de sleutels thuisgestuurd! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Vraagprijs: 13.995,- euro.

Bemiddelingskosten: 1.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-05-20  Plaatsingscode: PK-KB-HS-158-A
Object kenmerken
  • Huis