Uw eigen bos van 1 ha. voor klein prijsje!

€ 17.500,- k.k.
Omschrijving

Uw eigen bos van 1 ha. voor klein prijsje!

Huis - Hettstedt

Dit is een unieke kans om uw eigen bos te kopen! Van maar liefst 1 hectare groot en dat is dus 10.000 m2. Dat is echt groot! Voor uw beeldvorming: dat zijn twee grote voetbalvelden bij elkaar. En wie ooit een keer in zijn eentje op de middenstip heeft gestaan, weet hoe groot dat dan is.

Het stuk bos ligt in de omgeving van Hettstedt in Sachsen-Anhalt. Het heeft een gemengd bomenbestand van eiken, beuken, berken, esdoorn en esdoorn. Sommige bomen zijn al meer dan 35 jaar oud dus behoorlijk gegroeid en ideaal voor de bosbouw, dat wil zeggen, stookhout en houtverwerking.

Maar ook voor natuurliefhebbers natuurlijk een droom! Bebouwing of ander gebruik dan bosbouw is niet mogelijk.

Koopprijs: 17.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De foto’s zijn illustratief en geven niet per definitie de werkelijkheid weer. De plaatsbepaling op de kaart hieronder is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis