Helaas…. u bent te laat! ■ GERESERVEERD ■

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat! ■ GERESERVEERD ■

Huis - Thale, Blankenburg (Harz)

*** IN OPTIE ***

UW EIGEN HUIS NU VOOR SPOTPRIJS!!!

***PRIJSVERLAGING!!!***

=== Dit pand is ook op afstand te koop! Dan hoeft u niet af te reizen naar Duitsland! ===

Aan de binnenkant ziet het er helemaal niet zo slecht uit, even uitruimen, schoonmaken, opknappen en u kunt hier prima verblijven. Er is water, stroom en verwarming. Rondom moet er echter van alles gebeuren. Snoeien, afvoeren, renoveren en flink aan de gang!

Maar dan heeft u ook een heerlijk huis, met redelijk veel ruimte, op eigen grond van 850 m2 dus u heeft een zalig kavel met veel ruimte. Ook nog twee oude schuren staan erop, deze kunt u opknappen of slopen. Het is een mooi stukje grond, midden in het kleine plaatsje Weddersleben.

Dit maakt deel uit van de gemeente Thale aan de noordkant van de Harz, direct bij de Teufelsmauer. Het ligt vlakbij Quedlinburg en Blankenburg en ook niet ver van snelweg A36. Het kavel zelf is te bereiken over een afgesloten straatje van de buren.

Het huis heeft op de begane grond een ruime hal met doorloop naar achteren, een woonkamer, badkamer, rommelhok en nog extra ruimte. Boven is er een ruime overloop, een zitkamer met daarachter de keuken, een slaapkamer, rommelkamer en nog een kamer die in orde gebracht moet worden.

Dit woonhuis in de Harz verkeert in Doornroosje-slaap en wacht op iemand die het wakker kust en er mee aan de slag gaat. Dan krijg je een heerlijk huis met veel ruimte, op een mooi kavel waar ook volop ruimte is. Het ligt in een rustig wijkje met aardige buren, in het kleine plaatsje Weddersleben (Thale, Harz).

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs was: 19.500,- euro.

KOOPPRIJS NU SLECHTS: 9.995,- euro!!!

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 1.200,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten, inventaris en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 16-03-2023  Plaatsingscode: PK-WE-HS-497

Object kenmerken
  • Huis