Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Huis - Sondershausen

*** IN OPTIE ***

UW EIGEN NATUURPARADIJSJE NABIJ STAD

*** RUST EN RUIMTE! ***

U waant zich hier in uw eigen natuurparadijs, uw eigen stukje bos, zalig rustig gelegen aan de stadsrand van Sondershausen, in het gelijknamige stadsbos en direct bij het Kyffhäuser Naturpark gelegen, op nog geen halfuurtje van de Harz en vlakbij het meer van Kelbra.

Hier kunt u heerlijk ontspannen en hoort u helemaal niets, behalve wat kwetterende vogeltjes en het ruisen van de wind in de hoge bomen op uw eigen kavel. Het geheel is met groen omsloten dus u zit hier volledig privé, alle privacy gegarandeerd.

Midden in de natuur en toch met de gemakken en alle faciliteiten van de stad op loopafstand, met een volledig winkelcentrum vlakbij en het stadshart op nog geen 10 minuten loopafstand. Sondershausen is het geografische middelpunt van Duitsland.

Dus van hieruit kunt u overal naar toe! Hoe heerlijk is het om hier een eigen vakantiehuis te hebben. Dat is nu binnen handbereik, op eigen grond van ca. 600 m2. Hierop staat een mooi en degelijk stenen vakantiehuis met water en stroom.

Aan de achterkant van het kavel vindt u nog een oud houten recreatiehuisje, in helemaal niet zo’n slechte staat. Hier kunt u dus nog een leuk onderkomen van maken. Nu bevat het een grote ruimte, en kan gebruikt worden als partyruimte.

Het stenen vakantiehuis betreedt u via een trap met ruime hal waaraan een woonkamer, een toiletruimte met wastafel en een keukenruimte liggen. In de keukenruimte ook de trap naar boven waar vier slaapplaatsen zijn. Er is water en stroom.

Beneden het huis is nog een kelder. Dit degelijke vakantiehuis biedt alle mogelijkheden voor heerlijke vakanties, lekkere weekenden en andere perioden van genieten en relaxen. Wacht niet te lang, dit soort objecten zijn tegenwoordig schaars en erg gewild.

Extra bonus: het naastgelegen kavel van ook ca. 600 m2 is eveneens te koop en bevat een klein stenen huisje in renovatie-staat. Deze komt op de markt voor 19.500 euro (ex. bijkomende kosten). U heeft dus nu de kans om drie huisjes te kopen op ruim 1.200 m2 voor een nog te overziene prijs.

Het geheel is goed met de auto bereikbaar. Deze kan voor het kavel geparkeerd worden of u kunt een eigen parkeerplaats op het kavel maken.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 10-05-2023  Plaatsingscode: PK-SH-HS-538

Object kenmerken
  • Huis