UW NIEUWE GALERIE, STUDIO OF WINKEL?

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

UW NIEUWE GALERIE, STUDIO OF WINKEL?

Huis - Winkel, Allstedt

Deze oude DDR Konsum-winkel verkeert in redelijk goede staat en kan eigenlijk direct betrokken worden. Het is een groot pand met een beschikbare vloeroppervlakte van bijna 130 m2 dus volop ruimte. Er is een ruimte met WC’s waar vrij eenvoudig een complete badkamer van gemaakt kan worden. Ook een ruimte voor de keuken. En dan heeft u zeker vier ruimtes tot u beschikking (bijvoorbeeld slaapkamers) en nog een hele grote ruimte van zeker 42 m2.

U kunt hier dus wonen en werken. Met bijvoorbeeld een eigen winkel, maar u kunt ook denken aan een galerie of studio, hoe leuk is dat?! En dat alles voor een hele schappelijke prijs, dat moet eigenlijk voor iedereen bereikbaar zijn. Ook geschikt voor ouderen want er is al een rolstoelhelling. Dit biedt mogelijkheden!

Het geheel staat op eigen grond van 262 m2 maar er is geen tuin. Wel is er een groot grasveld achter het huis wat u wellicht erbij zal kunnen pachten of misschien zelfs kopen van de buren. Maar dat moet u pas achteraf regelen, als u er al zit en woont of verblijft. Het verkrijgen van een woonbestemming is een kleinigheid, volgens opgave van de gemeente. Die zijn blij als er weer extra inwoners in het dorp ingeschreven kunnen worden.

Het pand staat in het kleine dorpje Winkel en behoort tot de gemeente Allstedt, gelegen in de Landkreis Mansfeld-Südharz in Sachsen-Anhalt. Vlakbij de natuur van de Harz en makkelijk bereikbaar via autosnelwegen A38 (Kassel/Hannover-Halle/Leipzig, Dresden) en A71 (Sangerhausen-Erfurt).

Ideaal voor wonen en werken!

Atelier, studio, galerie, winkel.

 

Koopprijs: 35.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw).

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 1.500 euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-05-21  Plaatsingscode: PK-WK-HS-253-A

Object kenmerken
  • Huis