Vakantiebungalow midden in bos

€ 29.900,- k.k.
Omschrijving

Vakantiebungalow midden in bos

Huis - Ebeleben

Deze kleine vakantiebungalow staat midden in het bos! Het is een klein rijtje van in totaal een stuk of 10 houten bungalows en daar tegenover een rijtje van zo’n acht stenen huisjes die samen een klein parkje vormen direct aan de rand van de velden, midden in het bos. Eerst rijdt u vanaf een klein dorpje in de omgeving van Ebeleben de landerijen in. Daarna in het bos aangekomen komt u na verloop van tijd bij de mini-verzameling huisjes. Dit is echt een unieke stilte-plek, met rust en ruimte.

De bungalows hebben stroom, water en afwatering. Alle faciliteiten zijn dus voorhanden. Het is allemaal eigen grond dus geen park met voorschriften en regels. Op het eigen stukje grond van zo’n 350 m2 kunt u de auto parkeren en staat de bungalow. De eigen grond gaat naadloos over in de natuur. Deze bungalow staat helemaal op het einde van het rijtje dus u heeft alle privacy. Er zijn nergens erfafscheidingen maar dat is ook niet nodig want alle stukjes grond grenzen aan de natuur en u loopt zo het bos in.

Er is een woonkamer met open keukentje, slaapkamer en badkamertje met douche, wc en wastafel. De woonkamer heeft nog een slaapbank en een gezellige houtbrander. Bij het huisje is aan de voorkant een overdekt terrasje. Aan de achterkant loopt het kavel wat af naar beneden en loopt u zo de bossen in. U zit midden in de natuur en heeft toch de beslotenheid en sociale controle van een kleine gemeenschap.

De bungalow is van hout en is redelijk tot goed onderhouden. Toch zult u ook hier enige onvolkomenheden moeten aanpakken. Verder is de inrichting en uitrusting uitermate eenvoudig en gedateerd. Badkamer en keukentje zijn niet meer van deze tijd en zullen gemoderniseerd moeten worden. U koopt hier de plek en de unieke locatie midden in de natuur. De bungalow zelf is klein en simpel van uitvoering.

Vraagprijs: 29.900,- euro. Makelaarskosten: 1.995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. 

 

Object kenmerken
  • Huis