VAKANTIEBUNGALOW OP KLEIN PARKJE

€ 29.000,- k.k.
Omschrijving

VAKANTIEBUNGALOW OP KLEIN PARKJE

Huis - Bad Bibra

Deze oude maar goed onderhouden recreatiebungalow is gelegen op een klein parkje in volledig eigendom, dus zowel grond als opstallen zijn van u, als nieuwe koper. Het kaveltje meet ca. 269 m2 en dat is net groot genoeg om recreatief bij te houden. U wilt toch niet het gehele weekend grasmaaien, snoeien en onkruid wieden?!

Het vakantiehuisje is gezellig ingericht en alles in goede staat, alhoewel gedateerd. U kunt hier direct in verblijven! En dat zomer en winter want er is het gehele jaar stroom en water. Ook de afwatering is geregeld. Dat betekent dus eigenlijk kopen, intrekken en genieten!

Het ligt aan de noordoostkant van Bad Bibra, een klein plaatsje midden tussen de bossen en natuurgebieden van de Burgenlandkreis, Middenduitsland. Het is een klein parkje met nog geen 30 huisjes waar iedereen (door het hoogteverschil) vrij privé en afgeschermd zit.

Men houdt hier van rust en stilte dus geen krijsende kinderen of jengelende radio’s, hier heerst rust. En u heeft toch heerlijk de ruimte. Er is een zalig terras met open haard grill waar het goed toeven is. Binnen heeft u een serre, grote woonkamer met open keuken en daarachter de badkamer en een grote slaapkamer.

In totaal heeft u hier zo’n 40 m2 binnenruimte tot uw beschikking. Bouwjaar is 1975 maar zoals gezegd is alles goed en liefdevol onderhouden. In 2017 is alles nog uitgebreid opgeknapt. Het parkje is met de auto bereikbaar. Het laatste gedeelte naar de bungalow zelf moet te voet worden afgelegd.

Meer over Bad Bibra en de omgeving:

Uitgestrekte bossen, glooiende heuvels, diep uitgesneden beekdalen en goed ontwikkelde fiets- en wandelpaden nodigen u uit om te ontspannen en actief bij te komen. De kracht van de natuur heeft vooral de rustige Finnestad Bad Bibra in het natuurpark Saale-Unstrut-Triasland gezegend. Het voormalige barokke mondaine bad van de hertogen van Saksen-Weißenfels heeft verrassend ijzerhoudend bronwater uit de plaatselijke gezondheidsbron. In het midden van de badzone bevindt zich een Kneipp-watertrapbassin: slechts een paar stappen in het heilzame bronwater brengen uw bloedsomloop en stofwisseling in een harmonisch evenwicht. Tijdens een Kneipp-wandeling door het stadsbos ontdekt u de geschiedenis van de aloude bron. Er wordt gezegd dat hertog Christian zelfs van zijn oogkwaal is genezen door herhaaldelijk gebruik van het bronwater van Bibra. Weg van het stadje in het natuurreservaat Forst Bibra, kunt u met een beetje geluk zeldzame orchideeënsoorten vinden op de schelpkalkhellingen. Stop en laat uw blik dwalen over de glooiende heuvels en beekvalleien. Alles wat we nodig hebben is in de natuur! “Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven is ons overvloedig gegeven door de natuur” (Pastoor Kneipp).

 

Vraagprijs: 29.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding en begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten, komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 4.500 euro. Verder moet er voor wettelijke Nebenkosten en/of externe handlingkosten een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 02-12-22  Plaatsingscode: PK-HS-PH-457

 

 

Object kenmerken
  • Huis