VAKANTIEHUIS ALS VERHUURINVESTERING

€ 179.000,- k.k.
Omschrijving

VAKANTIEHUIS ALS VERHUURINVESTERING

Huis - Hainrode/Hainleite

Deze volledig gemoderniseerde vakantiewoning ligt midden in de natuur en wordt met lopende verhuringen voor dit jaar te koop aangeboden. U kunt dus eerst een jaar rendement draaien en dan eventueel stoppen met verhuringen en het zelf als vakantiehuis gaan gebruiken.

Het is recent gerenoveerd en geheel opgeknapt, met eigen adresaanduiding in de schitterende natuur van Hainrode-Hainleite, globaal tussen Nordhausen, Mühlhausen en Sondershausen. Met snelle aansluiting op snelweg A38 dus goed aan te rijden.

 

Vraagprijs: 179.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 14.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 17-03-2023  Plaatsingscode: PK-HH-EB-499

Object kenmerken
  • Huis