Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Huis Verkocht - Kelbra

*** VERKOCHT ***

VAKANTIEHUIS MET SCHITTEREND UITZICHT!

*** UNIEK! *** Dit vakantiehuis heeft een blijvend vrij uitzicht op het stuwmeer van Kelbra. Het is ook als woon-adres geschikt want inschrijving is mogelijk. U zit op een heerlijke locatie, met een betoverende blik. Dit panorama gaat nooit vervelen.

Het heeft een woonoppervlakte van ca. 40 m2 dus niet echt groot maar het terras en balkon zijn zalige zitplekjes dus wat moet u binnen? Evengoed is er een slaapkamer, badkamer en keuken dus alles is er en blijft ook achter.

Het geheel is gebouwd in 1979 en nog gemoderniseerd in 2012met nieuwe stroom, deuren, kozijnen, keuken, bad en ga zo maar door. De gevel is geïsoleerd en deels met leistenen. Er is een houtstookkackel en pelletkachel.

Het kavel meet ca. 400 m2 maar is deels schuin. Beneden hoort ook nog 1.500 m2 land bij de verkoop. Dit is een uniek plekje op een fantastische locatie.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vraagprijs: 120.000,- k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 9.800,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 136.600,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 29-04-2024  Plaatsingscode: PK-KA-EB-622

Object kenmerken
  • Huis