VAKANTIEHUISJE NABIJ HARZ EN STAD

€ 19.000,- k.k.
Omschrijving

VAKANTIEHUISJE NABIJ HARZ EN STAD

Huis - Nordhausen, Harz

Deze mooie houten bungalow staat op een rustig parkje met enige tientallen huisjes, aan de rand van de stad Nordhausen en aan de voet van de Harz, langs de weg richting Stolberg, een schitterend oud karakteristiek plaatsje in de Harz. Dit vakantiehuisje staat op eigen grond van ruim 450 m2 en is direct gebruiksklaar. U zit hier al midden in de natuur!

Het is een recreatie-object met een ruime woonkamer met open keuken, een heerlijke royale zithoek, dan een toilet met daarnaast douche, en een grote kelder. In de woonkamer kunt u een bedbank plaatsen. Er zijn twee heerlijke terrassen, een overkapte aan de voorkant van het huisje en een open terras aan de zijkant.

De bungalow ligt vrij vooraan op het kleine parkje dus u hoeft niet ver te lopen. De direct aangrenzende bungalow staat ook te koop, dus u kunt er eventueel ook twee aanschaffen, dan heeft u direct veel meer mogelijkheden. En volop ruimte! Het object is goed te bereiken met de auto over verharde wegen, met op het einde een grote afgesloten parkeerplaats. Direct aan de voorkant van het parkje ligt de bungalow. U heeft hier een grote tuin en ook nog een eigen oprit c.q. parkeerplek.

U kan en mag het gehele jaar in de bungalow verblijven. Het heeft alleen geen officiële adres-aanduiding dus inschrijven bij de gemeente is niet mogelijk. Wel is er het gehele jaar water en stroom, via tussenmeters en af te rekenen met de vereniging. Er geldt een bescheiden verenigingsbijdrage van circa 200 euro per jaar voor onderhoud aan parkwegen en openbare gedeeltes.

Het is een ideale locatie voor iemand die van de natuur wil genieten maar toch het gemak en de faciliteiten van de grote stad dichtbij wil hebben. Er zitten winkels en supermarkten op loopafstand. En ook de overweldigende natuur van de Harz is op een steenworp afstand! Een aangrenzende buurbungalow is in het zicht maar daar kunt u een heg of afscheiding plaatsen, dan zit u toch privé.

De bungalow is gebouwd omstreeks 1970. De bebouwde oppervlakte bedraagt ca. 40 m2. Er staat nog een kleine schuur op het kavel in de vorm van een originele Finnhütte. Het is een heel rustig parkje, goed onderhouden met overal nette mensen en veel rust en ruimte. Het geheel wordt volledig gemeubileerd verkocht inclusief alle inventaris. U kunt dus direct vakantie vieren!

 

Vraagprijs: 19.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

 

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Eventueel is dit object ook op afstand te koop, u hoeft dan niet naar Duitsland af te reizen om te tekenen. U moet dan in Nederland het koopcontract laten legaliseren via een notaris van uw keuze en een Apostille van de Rechtbank bij u in de buurt. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 06-08-21  Plaatsingscode: PK-NH-WS-283

Object kenmerken
  • Huis