LEUK VAKANTIEHUISJE OP KLEIN PARKJE

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK VAKANTIEHUISJE OP KLEIN PARKJE

Huis - Mansfeld-Südharz

Dit leuke vakantiehuisje verkeert in redelijk goede staat en is helemaal vooraan op een kleinschalig parkje gesitueerd, op een hoek, dus u zit niet midden in de drukte. Sowieso is het echt een zeer rustig en bescheiden parkje met ca. 40 huisjes, midden in de natuur, aan de bosrand, langs een rustige weinig gebruikte doorgaande weg gelegen.

Het huisje heeft een totale gebruiksoppervlakte van ongeveer 35 m2 op de bovenste etage met beneden een garage. Het tuinkavel beslaat ca. 350 m2 en is mooi beschut gelegen achter een grote haag. Volop privacy dus. Een kleine overzichtelijke tuin heeft al voordeel dat u niet elk weekend aan de slag moet met snoeien en maaien.

Het goed onderhouden en keurige parkje bevindt zich in de Landkreis Mansfeld-Südharz, aan de oostkant van de Harz gelegen, in een bosrijke omgeving met volop natuur en heerlijke mogelijkheden tot wandelen en ontspannen. Globaal gesitueerd tussen Sangerhausen, Lutherstadt Eisleben en Mansfeld.

Centraal gelegen in Middenduitsland en goed bereikbaar via snelweg A38 (Kassel-Leipzig).

Op dit moment is helaas geen verdere informatie beschikbaar.

 

Koopprijs: 25.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-08-21  Plaatsingscode: PK-MD-UK-285

 

Object kenmerken
  • Huis