Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Huis - Nordhausen

*** IN OPTIE ***

VAKANTIEHUISJE OP MOOIE PLEK

*** HOOG GELEGEN ***

Dit vakantiehuisje met recreatiebestemming ligt enigszins verhoogd gelegen aan de rand van een klein dorpje in de  omgeving van de stad Nordhausen, goed bereikbaar via snelweg A38. Het is een prachtige plek, aan de rand van de natuur.

Buiten het dorp moet u een smal verhard landweggetje omhoog en na ongeveer 300 meter komt u bij het kavel aan. U kunt de auto langs het pad parkeren of zelf een oprit op het eigen kavel maken. Dit is mogelijk en moet niet te moeilijk zijn.

Het kavel loopt zelf ook enigszins schuin naar beneden af maar er zijn wel voldoende vlakke plekken. De bungalow heeft wat liefde en aandacht nodig maar daar is de prijs ook naar. Het kavel is ca. 600 m2 groot dus u heeft alle ruimte.

Op het stuk grond bevinden zich, naast de bungalow, ook nog een apart gebouwtje met kamer en vroeger was daar ook de wc. Verder kan een kas waar u groenten in kunt verbouwen. De bungalow zelf is ca. 40 m2 groot dus best wel ruim.

Let wel: het huisje is niet direct gebruiksklaar want u moet echt wel even aan de slag. Er zit een lekkage in het dak in de hoek en dat moet snel opgelost worden. Dit hoeft helemaal niet veel te kosten want kunt u zelf oplossen met wat bitumen dakleer.

Of u legt zelf meteen een nieuw dak, dat kost hier ongeveer 10 euro per m2 dus in totaal 400 euro. Met hout en bevestigingsmaterialen erbij zit u misschien op duizend euro. Zoek dan ook nog een mannetje die het voor u wil doen, dan bent u helemaal spekkoper.

Ook in het huisje zelf kunt u wat opknapwerk verwachten maar daar is de prijs ook naar. U zit hier op een heerlijke plek, helemaal vrij, midden in de natuur en stroom en water is aanwezig. In de winter wordt vanwege vorstgevaar het water afgesloten.

Wel wordt nog regenwater opgevangen zodat u eigenlijk altijd water heeft. Ook makkelijk om de tuin mee te bewateren. De tuin zelf mag ook wel wat gesnoeid worden links en rechts. Als u wat begroeiing weg haalt, heeft u een heerlijk vrij uitzicht over de omgeving.

Het huisje heeft een ruime droge kelder waar water en stroom binnenkomt. Verder heeft het een heerlijk terras wat eventueel ook nog dicht te maken is en zodoende bij het huisje betrokken zou kunnen worden. Verder nog een zijbalkon.

Bij binnenkomst heeft u een soort gang met rechts een kamertje en links de toegang tot de woonkamer met aansluitend een ruime open keuken. Dan daar ook nog het toilet en een douche. U kunt ook proberen het huisje anders in te delen.

Al met al is dit een mooie locatie, goed bereikbaar en ook niet ver van aansluiting op snelweg A38 (ca. 10 minuten), dat is altijd handig om snel aan te rijden vanuit Nederland. U zit hier ongeveer op 5 uur afstand van de grensovergang bij Arnhem-Oberhausen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vaste koopprijs: 19.950,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.000,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 30.750,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ – 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 25-08-2023  Plaatsingscode: PK-HR-HS-580

 

Object kenmerken
  • Huis