VAKANTIEPLEK MET UITZICHT OP BURCHT!

€ 19.500,- k.k.
Omschrijving

VAKANTIEPLEK MET UITZICHT OP BURCHT!

Huis - Rammelburg, Harz

Dit heerlijke appartement staat midden in de natuur, met uitzicht op de Rammelburg, aan de oostkant van de Harz, globaal tussen Harzgerode, Falkenstein/Harz, Mansfeld en Sangerhausen. Pal tegenover een meertje gelegen, met de rivier de Wipper nabij en in een zalige omgeving. Helemaal gebruiksklaar dus u kunt direct vakantie vieren!

Het is een kant-en-klaar vakantiehuisje, als onderdeel van een groter geheel, met in totaal zo’n acht huisjes, dus volledige rust en stilte gegarandeerd. Ook al zit u met een paar buren bij elkaar, u heeft toch volop privacy en u zit hier eigenlijk helemaal verscholen in het groen. Overal zijn leuke verborgen plekjes en u heeft min of meer uw eigen kleine paradijsje.

Het grote balkonterras biedt volop mogelijkheden voor ontspannen en genieten maar ook in de omliggende tuin zijn heerlijke zitplekjes. En de auto kan direct vlakbij het huisje geparkeerd worden, dat is wel zo makkelijk. Met een goede toegangsweg dus altijd bereikbaar, zomer en winter.

Het huisje heeft een bebouwde oppervlakte van bijna 70 m2 met nog een garage en een groot balkonterras van ca. 15 m2 dus volop ruimte voor een vakantieverblijf. Aan tuin heeft u ongeveer zo’n 300 m2 tot uw beschikking en dat is meer dan voldoende. U zit namelijk al midden in de natuur, dus een grote eigen tuin betekent alleen maar onderhouden en tuinieren.

Dit zalige vakantieverblijf is op pachtbasis, u koopt dus het huisje en inventaris, en voor de rest betaalt u jaarlijks een bescheiden pachtbedrag van slechts 324 euro, dat is natuurlijk een lachertje! Het is een pachtcontract voor onbepaalde tijd en u sluit dit af met een zeer betrouwbare partij, een semi-overheidsinstantie.

Het is een stenen woning, met dikke wanden en een nieuw geïsoleerd dak. Er is een garage en volop ruimte op de toegang tot het object voor een of meerdere parkeerplekken. Het vakantiehuis wordt aangeboden inclusief volledige inventaris en alle meubilair. U heeft een heerlijk royaal balkonterras tot uw beschikking.

Er is een woonkamer aangrenzend aan het balkon, een kleine slaapkamer, een badkamer met douchecabine en wc, een klein keukentje, een hal en een berging. Alles goed onderhouden en direct gebruiksklaar. Verwarming via houtkachel met elektrische bijverwarming. Water via een eigen huiswaterwerk-installatie (dus geen kosten) en stroom (zomer en winter) via een stroomleverancier.

Kosten voor gemeentebelasting en verzekering zijn te verwaarlozen (tientjeswerk op jaarbasis).

Wie gaat hier nog dit jaar heerlijk nazomeren?

 

Vraagprijs: 19.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 23-07-21  Plaatsingscode: PK-RB-HS-276

Object kenmerken
  • Huis