VAKWERKHUIS ALS RENOVATIEPROJECT

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

VAKWERKHUIS ALS RENOVATIEPROJECT

Huis - Bad Langensalza

Bij dit leuke originele vakwerkhuis is men al begonnen met de renovatie. De omliggende schuren zijn gesloopt en daarom biedt het huis nu een leuke aanblik, met vrije ruimte, waar een mooi terras, een tuin of carport gerealiseerd kan worden. Uiteraard is ook een aanbouw aan het huis mogelijk, dan wordt alles in een klap een stuk groter.

Het huis heeft een gebruiksoppervlakte van 120 m2 en staat op eigen grond van 300 m2. Het huis is geheel vrijstaand en ligt in een rustig dorpje tussen Sondershausen en Bad Langensalza. Vanuit het huis heb je uitzicht op de doorgaande weg. In totaal heeft het vier tot zeven ruimtes.

Er is een hal, keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer, bergruimte, kinderkamer en dan nog een zolder en een kelder. Er is water, stroom en riolering. Ook nog een oude Klärgrube en in de straat ligt een gasleiding. De kamers binnen zijn oud en origineel maar niet bouwvallig of slooprijp.

Wie geeft dit huis een nieuwe toekomst?

Op aanvraag zijn interieur-foto’s beschikbaar.

 

Vraagprijs: 15.000 euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-11-19  Plaatsingscode: PK-KH-HS-075
Object kenmerken
  • Huis