VAKWERKHUIS IN PRIMA STAAT

Onder aanbieding
Omschrijving

VAKWERKHUIS IN PRIMA STAAT

Huis - Niederorschel

*** IN OPTIE ***

Dit mooie huis in de omgeving van Heilbad Heiligenstadt, is alleen voor snelle beslissers. Het huis was eigenlijk al verkocht en de bewoonster heeft dus al een andere woning. Maar de verkoop is toch niet doorgegaan en daarom wil de verkoper er zo snel mogelijk vanaf. En er zijn al zat gegadigden, dus wie weet  bent u al te laat. Maar het huis is te leuk om niet te laten zien.

Het verkeert namelijk redelijk in goede staat en is eigenlijk direct woonklaar. U kunt er dus meteen in. Alles ziet er min of meer verzorgd uit, alleen de bovenverdieping heeft nog wat modernisering nodig. Het huis biedt heel veel ruimte en heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 85 m2 en een mogelijke woonruimte van ong. 150 m2. Alles staat op eigen grond van 450 m2.

Er is dus ook nog een leuk tuintje van zo’n 150 m2, een leuk terras met zalig uitzicht, een besloten binnenhof en een oude aanbouw met schuur en garage. Alles is aanwezig voor een heerlijk vakantieverblijf of permanente woning.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Koopprijs: 49.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 6.500 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 17-10-21  Plaatsingscode: RD-RU-KH-299

Object kenmerken
  • Huis