Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Holzengel, Thüringen

***IN OPTIE***

Dit is eigenlijk een soort dubbel woonhuis met veel ruimte en ook twee ingangen. Door de poort aan de straatkant komt men binnen en bereikt men tevens de besloten achtertuin, waar best nog iets heel leuks van valt te maken. De tuin is ca. 170 m2 en is via een paadje ook vanaf de achterkant te bereiken.

Het kavel zelf is ca. 350 m2 groot en heeft het dubbele huis met een bebouwde oppervlakte van ong. 110 m2. De poort meet ruim 3 m dus u kunt ook makkelijk met een auto naar achteren. Het geheel staat in een klein plaatsje tussen het stadje Greussen en Kreisstadt Sondershausen in een landelijke omgeving.

U zit hier eigenlijk tussen de Harz en het Thüringer Wald, niet ver van hoofdstad Erfurt, en ook mooi op de route naar Praag, Tsjechië. Het is een leuk ruim huis waar uiteraard wel wat aan moet gebeuren. Het dak is dicht, er is water en stroom, maar verder moet alles opgeknapt worden. Daar is de prijs ook naar.

Beneden is er een ruime hal, een woonkamer met kleine zijkamer, een keukenruimte, badkamer, nog een kamer, een bergruimte en een ruimte die de twee ingangen verbindt. Dan nog een hal met ingang en de trap naar boven. Daar vindt men vier kamers, een ruime zolder en nog een ruimte. Hier is dus plaats genoeg!

Uiteraard verkeert alles in een staat van 50 jaar geleden dus u moet wel aan de slag. Voor een handige klusser is dit makkelijk allemaal zelf te doen. En het loont de moeite want u krijgt dan een heerlijk groot huis.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 24.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 1.800 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 04-04-22  Plaatsingscode: PK-KE-KH-368-B 

Object kenmerken
  • Huis