Vastgoedpakket met wel 4 objecten!

€ 29.500,- k.k.
Omschrijving

Vastgoedpakket met wel 4 objecten!

Huis - Thüringen

 

Hier wordt een compleet vastgoedpakket aangeboden met wel 4 objecten!

Voor een vaste prijs van slechts 29.500,- euro!

Het gehele pakket omvat een waarde van 55.950 euro en wordt nu aangeboden voor slechts een fractie van de losse verkoopprijs.

 

In totaal gaat het om:

 

  • oude houten DDR-bungalow op unieke plek in natuur
  • oud vakwerkhuis in Schernberg nabij Sondershausen
  • kleine woning met aanbouw in Rosperwenda vlakbij snelweg A38
  • bakstenen huis in Blankenheim boven Sangerhausen

 

Dit is een ideale manier om in één keer een vastgoedpakket te verwerven in dit deel van Duitsland en te starten op de onroerend goed markt in Thüringen en Sachsen-Anhalt.

 

Vaste verkoopprijs:

29.500,- euro

incl. bemiddelingskosten

voor vier objecten

 

PS – lager bieden heeft geen zin. Dit is de absolute bodemprijs. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.

 

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 16-01-19  Plaatsingscode: PK-TH-HS

 

Object kenmerken
  • Huis