VEEL GROND EN OUD PAND IN HARZ

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

VEEL GROND EN OUD PAND IN HARZ

Huis - Harzgerode, Harz

*** NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Dit oude huis staat midden in de natuur en de bossen van de Harz, ideaal gelegen aan een T-splitsing dus zeer geschikt voor iemand die hier iets wil beginnen in de toeristische sfeer. Het ligt aan een fietspad en de doorgaande routes in de buurt van Harzgerode.

Het huis is wel al meerdere jaren verlaten en is ten prooi gevallen aan verval en vernielingen. Naast het huis is er nog een grote schuur en een garage, alles op eigen grond van zo’n 1.000 vierkante meter. U heeft hier dus werkelijk alle ruimte!

De prijs is gebaseerd op de waarde van de grond. De opstallen krijgt u er dus eigenlijk voor niets bij. Dat heeft ook een reden: door de jarenlange leegstand zult u daadwerkelijk een sloop- en/of bouwvergunning nodig hebben, voordat u aan de slag mag gaan. In het buitengebied (dus buiten de bebouwde kom) wordt daar doorgaans altijd streng naar gekeken.

Aan de andere kant kunt u rustig de gok nemen want zo’n groot stuk grond midden in de Harz gaat u niet vinden voor heel veel minder. Grond behoudt altijd zijn waarde.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-01-21  Plaatsingscode: PK-NH-JM-229
Object kenmerken
  • Huis