VEEL RUIMTE MIDDEN IN DORP

€ 38.000,- k.k.
Omschrijving

VEEL RUIMTE MIDDEN IN DORP

Huis - Unstruttal

Dit is een oud boerenhuis met grote binnenhof, aanbouw en grote schuur met achter nog een kleine groenstrook. Het staat midden in een klein dorpje met rond de 200 inwoners. Het staat in de gemeente Unstruttal in Thüringen, en behoort tot de Unstrut-Hainich-Kreis.

Het huis zelf heeft beneden een woonkamer, slaapkamer en keuken. Boven de badkamer en twee slaapkamers. Het dak is niet al te oud en dicht, de voorkant van het huis is nieuw bekleed en meteen geïsoleerd. Er is water en stroom, de elektriciteit is een aantal jaren terug nieuw aangelegd.

Afwatering geschiedt door aansluiting op de riolering. Er is nog lokale olie-verwarming dus dat zal nieuw aangelegd moeten worden. De ingang is via de hoofddeur aan de voorkant of door de grote poort, die toegang geeft tot het binnenhof. Aan de zijkanten wat aanbouw en schuurtjes en achteraan de grote schuur. Daarachter nog een kleine tuin, die doorloopt tot het riviertje.

Al met al een leuk object met heel veel mogelijkheden. Het staat op eigen grond van ruim 500 m2. De bebouwde facade aan de voorkant meet 14-15 meter.

 

Vraagprijs: 38.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-09-19  Plaatsingscode: PK-DR-HS-053
Object kenmerken
  • Huis