VEILING – LEUK HUISJE MET GROTE TUIN

€ 20.900,- startprijs veiling
Omschrijving

VEILING – LEUK HUISJE MET GROTE TUIN

Huis - Treffurt

*** MOOIE OMGEVING! ***

Op een goede locatie, midden in het hart van het kleine plaatsje Treffurt, niet ver van het geliefde Wanfried in Hessen, komt dit grote kavel binnenkort op de veiling met een oud vakwerkhuisje en grote tuin, bijna 1.000 m2 groot!

Het huis bevindt zich in een smal en steil omhooglopend straatje, als rijtjeshuis met ca. 75 m2 woonruimte beschikbaar. Er zijn al diverse werkzaamheden uitgevoerd maar in het algemeen moet de volledige renovatie nog uitgevoerd worden.

Naar achteren toe bereik je via een smal tuintje het grote kavel, waar het heerlijk vertoeven is.

Het geheel komt op 9 september a.s. op de veilig met een startprijs van 20.900,- euro. Daar komt aan veilingkosten en andere kosten bijna 4.000,- euro overheen. Aan bijkomende kosten moet u ook rekening houden met minstens 4.000 euro.

En dan heeft u het nog niet want het is een veiling dus er gaat geboden worden. Om een redelijke marge aan te houden moet er dus zeker nog eens 5.000 euro bij om enigszins mee te doen. In totaal komen dan de kosten op ca. 34.000,- euro.

Om mee te bieden is een aanbetaling van 15.000 euro vereist. De aanmeldtermijn en betaling voor deze veiling sluit op 1 september a.s.

 

Startprijs veiling: 20.900,- euro.

Minimumprijs: ca. 34.000,- euro.

 

Let wel: er bestaat uiteraard altijd de kans dat er meer geboden wordt dus dan krijgt u het object niet voor de adviesprijs.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 20-08-2023  Plaatsingscode: PK-TR-VV-572

Object kenmerken
  • Huis