VERHUURD PAKKET RENDEMENT 10 %

€ 120.000,- k.k.
Omschrijving

VERHUURD PAKKET RENDEMENT 10 %

Huis - Middenduitsland

*** WINSTPAKKER! ***

Dit pakket van 3 verhuurde objecten genereert een rendement van ca. 10 % bruto en is een mooie instapmogelijkheid voor particuliere investeerders die wel eens wat rente op hun spaargeld willen zien. Dat is nu mogelijk. En op een zekere manier want u belegt in stenen.

Alles op eigen grond, in volledig eigendom, overdracht via notaris. Het zijn 3 woonhuizen in verhuurde staat en u ontvangt na aankoop dus direct huurpenningen. Dat is nog eens makkelijk en veilig beleggen!

 

Altengottern

Dit is een interessant object gelegen in een klein dorpje tussen de stadjes Bad Langensalza en Mühlhausen (Thüringen). Het woonhuis huisvest nu twee huurders die een bescheiden huur van 369 euro plus 90 euro Nebenkosten oplevert. Er grenst een groot stuk grond van in totaal ca. 1.600 m2 direct aan het woonhuis met een eigen grote toegang.

 

Beyernaumburg

Dit is een leuk klein huisje in het kleine dorpje Beyernaumburg (Sachsen-Anhalt). Het geheel heeft een klein plaatsje en schuurtje en is schilderachtig gelegen in een klein buurtje bovenop de berg van Beyernaumburg, vlakbij de grote burcht. Hier is de maandhuur 364,50 euro en 55 euro Nebenkosten.

 

Udersleben

Dit is een groot woonhuis met veel ruimte en een grote binnenhof, achteraan in het dorpje Udersleben (Kyffhäuserkreis) gelegen. Dit ligt min of meer in het Kyffhäuser Naturpark en vlakbij snelweg A38 en de zuidkant van de Harz. De maandhuur is hier 550 euro en Nebenkosten 70 euro per maand.

 

Totaal genereert dit een rendement van ca. 10 % op de kale koopprijs. Het zou mogelijk moeten zijn dit nog enigszins te verhogen door een kleine huurverhoging door te voeren. Sowieso is het natuurlijk eigenlijk al helemaal niet slecht. Waar krijg je 10 % rente op je spaargeld?

 

Koopprijs: 120.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 6 %

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 10.000,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 19.000,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit pakket is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit pakket wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit pakket is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 25-04-2023  Plaatsingscode: PK-TS-AT-530

Object kenmerken
  • Huis