VERHUURD WOONHUIS OP VEILING

€ 33.500,- startbod
Omschrijving

VERHUURD WOONHUIS OP VEILING

Huis - Allstedt

***NIET MEER ACTUEEL***

Dit woonhuis staat in het kleine plaatsje Wolferstedt, en maakt deel uit van de gemeente Allstedt, Sachsen-Anhalt. Het staat op eigen grond van ca. 195 m2 en heeft geen tuin on binnenhof. Het woonhuis wordt via een smalle steeg gescheiden van de garage en schuur daarachter.

Deze zou u eventueel kunnen slopen om wat meer ruimte te creëren. Voor de auto is er voldoende ruimte op het tegenover gelegen parkeerterrein, waar bijna altijd plek is. Achter het huis is wel een klein hofje maar dat is niet echt noemenswaardig.

Het huis heeft aanzienlijk achterstallig onderhoud maar wordt sinds recent toch bewoond en is verhuurd. Het geheel komt dus in verhuurde staat op de veiling. Het heeft een bescheiden huuropbrengst van ca. 375 euro per maand. Het is niet zeker of de huur regelmatig voldaan wordt.

Het heeft een kleine woonindeling met ca. 70 m2 beschikbare woonoppervlakte. Het komt op de veiling op 26 augustus a.s.. Sluittijd aanmelden veiling: 19 augustus a.s..

 

Startbod: 24.000,- euro.

Bijkomende veilingkosten, overdrachtsbelasting, notaris etc.: ca. 9.500,- euro.

Totaalprijs start veiling: 33.500,- euro.

Let op: dit is een veiling! De prijzen zullen dus nog waarschijnlijk stijgen!

 

Hollandstadt waardering:

♥ – – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 31-07-22  Plaatsingscode: PK-WS-PB-416-V

 

Object kenmerken
  • Huis