VIERSEITENHOF IN KLEIN PLAATSJE

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

VIERSEITENHOF IN KLEIN PLAATSJE

Huis - Eichsfeld

*** TERUGGETROKKEN ***

Dit is een klein plaatsje in het Eichsfeld in Thüringen, globaal tussen Heilbad Heiligenstadt en Mühlhausen, niet ver van snelweg A38 gelegen en daardoor goed bereikbaar en snel aan te rijden vanuit Nederland. Het is een typisch Duitse Vierseitenhof: aan de zuidkant het woongebouw met garage, aan de oostkant het poortgedeelte, aan de noordkant een grote schuur en aan de westkant een kleine schuur c.q. overkapping.

Dit is ideaal voor mensen die hiervoor ideeën hebben, zoals een motorhotel of werkplaats met atelier. Het gebouw nodigt uit tot creatieve plannen, want het is zonde om de mogelijkheden niet te gebruiken. Het geheel staat meerdere jaren leeg.

Daardoor zijn water en gas momenteel afgesloten maar de aansluitingen zijn aanwezig dus dat is een kwestie van opnieuw aanvragen. Stroom is er momenteel wel. Afwatering vindt plaats middels riolering. Ondanks de diverse jaren leegstand maakt het gebouw een verzorgde indruk.

In totaal meet het kavel ca. 370 m2 en dat is mooi overzichtelijk. Dan wordt het opknappen ook geen meerjarenklus. Entree is via de grote poort aan de zijkant, daarachter bevindt zich een mooi zonnig binnenhof.

Direct daar tegenover een smalle schuur met stal, aan de rechterkant de grote schuur met diverse ruimtes en een grote zolder en ook nog de oude grote smederij! U betreedt hier echt een stukje historie. Het woonhuis aan de voorkant maakt het dan helemaal af.

Hier heeft u ook heel veel ruimte en zelfs nog een kleine garage en twee kelders. Beneden is er een woonkamer, een soort keukenruimte, nog een grote kamer en dan een slaapkamer. Ook nog een toilet en keukenruimte.

Boven is er een slaapkamer en dan meteen de zolder met ook nog twee kamers. Eigenlijk zou u hier vier goede kamers van kunnen maken. Het geheel moet eerst volledig uitgeruimd worden voordat u kunt beginnen met opknappen.

Maar dan heeft u wel een heel leuk en ruim karakteristiek object, in een goede landelijke omgeving, niet ver van Heilbad Heiligenstadt en snelweg A38.

 

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Vraagprijs: 35.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 5.500 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 08-05-22  Plaatsingscode: PK-WS-HS-382-B 

Object kenmerken
  • Huis