Voordelig klushuis in natuur nu SPOTPRIJS!

€ 9.999,- k.k.
Omschrijving

Voordelig klushuis in natuur nu SPOTPRIJS!

Huis - Seega

***VERKOCHT**

Dit is een heel voordelig klushuis, nu te koop voor maar 9.999,- euro!!! Het staat in het stille dorpje Seega, midden in de natuur en omgeven door bossen en bergen. Er is geen doorgaande weg in het dorp dus sowieso komt er alleen maar bestemmingsverkeer. En dat is met een populatie van nog geen 200 mensen natuurlijk niet al te veel.

De omgeving is hier werkelijk prachtig. Overal is natuur en zomer en winter heerst hier volkomen rust. Geen toerisme, geen wandelaars en fietsers. U bent hier eigenlijk helemaal alleen in de natuur.

Het huis heeft verrassend veel ruimte met een grote kamer aan de voorkant, een zijkamer aan de voorkant en dan achter nog wat ruimtes die als keuken en badkamer geschikt gemaakt kunnen worden. Boven zou u nog twee royale kamers kunnen realiseren.

De grondstuksgrootte is 105 m2 en is volledig bebouwd. U heeft dus best veel ruimte. Er is water, stroom en verwarming dus u kunt meteen aan de slag. Voor de prijs hoeft u het eigenlijk niet te laten.

Let op: in hetzelfde dorpje, midden in de natuur, staan 3 bungalows te koop, nu AFGEPRIJSD voor maar 6.000,- euro (alle drie!!).

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

KOOPPRIJS NU: 9.999,- euro!!!

Bemiddelingskosten: 1.999,- euro.

 

Beschikbaarheid: per direct

Bezichtiging: op afspraak

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 09-04-19  Plaatsingscode: PK-SE-HS-009
Object kenmerken
  • Huis