VRIJSTAAND BOERENHOF MET VEEL RUIMTE

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

VRIJSTAAND BOERENHOF MET VEEL RUIMTE

Huis - Ebeleben

***VERKOCHT!!!***

Heel veel ruimte en mogelijkheden biedt deze oude boerenhof langs de doorgaande weg. Op bijna 500 m2 vindt u een deels gerenoveerd woonhuis, twee grote schuren, een bakhuis/washuis met zolder en een leuk volledig afgesloten privé binnenhof. Alles bereikbaar via een grote poort. Centraal gelegen aan een rustige doorgaande weg dus ideaal voor iemand die iets wil beginnen met auto’s of motoren.

De grote schuren en vele ruimte bieden daartoe ook alle mogelijkheden. Er is een grote schuur van bijna 90 m2 met aansluitend een kleine garage aan de doorgaande weg. Dan is er nog een grote schuur van ook bijna 90 m2 en alles met een immense zolder. Het bakhuis of washuis meet 24 m2 en heeft ook een zolder. Het woonhuis heeft een bebouwde oppervlakte van bijna 100 m2.

Boven vindt u twee slaapkamers, met uitzicht over de velden. Op de begane grond is de entrée met hal. Dan een woonkamer en een kamer die doorgebroken is en waar de keuken zich bevond. Verder een zeer ruime badkamer met ruimte voor douche, toilet en wastafel en een aparte ruimte voor het bad. Dan nog een kamer, eetkamer of keuken.

In de stallen, bergingen, opslag en schuren is heel veel ruimte. Hier moet u wel een idee of bedoeling voor hebben. Ook een leuk binnenhof waar van alles mogelijk is. De gehele boerenhof ligt helemaal vrijstaand, als een soort eilandje aan de rand van het dorp. Omgeven door veldjes en nog een ruime grote tuin, die u wellicht van de gemeente in bruikleen zou kunnen krijgen.

Al met al een leuk object, voor iemand die hier z’n ideeën wil realiseren. Direct naast de Gasthof van het dorp gelegen, hoe gezellig is dat. Het geheel staat in een dorpje in de omgeving van het kleine stadje Ebeleben.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT!!! ***

 

Vraagprijs: 45.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-04-20  Plaatsingscode: PK-AH-HS-153
Object kenmerken
  • Huis