Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Huis - Ebeleben

*** IN OPTIE ***

VRIJSTAAND HUIS AAN DORPSRAND BIJ BEEKJE

*** GROTE TUIN ***

Op ca. 1.642 m2 eigen grond gelegen, staat dit vrijstaande woonhuis aan de rand van een dorpje in de omgeving van Ebeleben. Pal grenzend aan het kavel stroomt een klein beekje, hoe schilderachtig is dat?! Het is een mooie rustige omgeving met bossen en velden vlakbij.

Het kleine stadje Ebeleben heeft alle inkoopsfaciliteiten met supermarkten, tankstation en winkeltjes. Het vrijstaande huis staat helemaal aan de rand van het dorpje, en er stroomt een beekje langs het kavel. Zelfs de laatste tijd met alle overstromingen en watersnood is dit stroompje niet buiten z’n overs getreden dus wat dat betreft, heeft u niks te vrezen.

Naast het huis is een open grasveld en aan de andere kant de inrot door de grote poort. Met daarachter een carport, garage en twee schuren. Daarachter en aan de zijkant vindt u de grote tuin, gemoedelijk gelegen langs het vriendelijk kabbelend beekje.

Dit is een heel mooi plekje, waar het zomer en winter goed toeven is. Met alle ruimte dus u heeft mogelijkheden te over. De tuin biedt volop plek voor allerlei ideeën en ook het riviertje vlakbij is natuurlijk uitermate uitnodigend.

Het oude woonhuis heeft achter een aanbouw gekregen zodat u ook daar alle ruimte heeft. U betreedt het huis via een windvang waarna u in de hal terecht komt. Op de begane grond vindt u de woonkamer, badkamer, keuken en waskeuken.

Op de eerste verdieping heeft u een slaapkamer, twee kleine kamers, nog een kamer en een piepkleine ruimte. Daarboven nog de zolder. Volop ruimte eigenlijk dus. Dit is een zeer aantrekkelijk object, heerlijk vrij gelegen en met alle privacy.

Er is water en stroom en afwatering via riolering. Hier kunt u een heerlijk vakantiehuis van maken, op een zalig plekje, aan de rand van het dorp, met een grote tuin en idyllisch gelegen naast een klein riviertje. Dit soort objecten komt maar eens in de zoveel tijd voorbij.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vraagprijs: 45.000,- k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 5.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden van 2.000,- euro. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 57.300,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-01-2024  Plaatsingscode: PK-WM-HS-611

Object kenmerken
  • Huis