VRIJSTAAND HUISJE MIDDEN IN HARZ

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

VRIJSTAAND HUISJE MIDDEN IN HARZ

Huis - Harzgerode

***VERKOCHT***

Dit leuke kleine huisje heeft nog een aardige tuin, wat schuurtjes en is eigenlijk min of meer bewoonbaar. Er is water en stroom, centrale verwarming en het ligt in een klein plaatsje midden in de Harz. Van hieruit kunt u heerlijke tochtjes ondernemen, wandelend of fietsend, of uiteraard met de motor of auto. Het biedt veel mogelijkheden voor een klein prijsje.

Het staat aan een rustige doorgaande weg aan de rand van het dorp. Vrijstaand, met een eigen oprit en een flink stukje tuin, met vrij uitzicht over de velden. Op eigen grond van ong. 400 m2, in volledig eigendom. Achter het huis staan wat schuurtjes en bouwseltjes maar die kunt u natuurlijk ook afbreken. Het huis is constructief in goede staat en het dak is oud maar dicht.

Beneden is er een hal met gang, woonkamer, zijkamertje, keuken, opslagkamertje, badkamer, ruimte met verwarmingsketel en schuurtje(s). Boven vindt u twee slaapkamers, hier zijn de plafonds wat laag. Maar al met al een leuk huisje waar u eventueel zo in kunt verblijven.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 29-02-20  Plaatsingscode: PK-SF-HS-120
Object kenmerken
  • Huis