VRIJSTAAND RUIM HUIS OP GOEDE PLEK

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

VRIJSTAAND RUIM HUIS OP GOEDE PLEK

Huis - Hohegeiss

***VERKOCHT*** Dit royale woonhuis staat aan de rand van het populaire plaatsje Hohegeiss, vlakbij Braunlage en Sankt Andreasberg. Het is geheel vrijstaand en ruim gelegen, op een mooie plek van waarvandaan je zo de natuur van de Harz in loopt, vlakbij het boszwembad, het Freibad van Hohegeiss. Dit oude verwaarloosde huis heeft alles in zich om een heerlijk groot vakantiehuis te worden!

Het staat op eigen grond van 346 m2 en u heeft dus nog aardig wat ruimte om het huis heen. Sowieso is het vrij ruimtelijk gelegen en zit u hier eigenlijk helemaal rondom vrij. Het woonhuis zelf staat nog helemaal vol en zult u zelf dienen uit te ruimen. Eenmaal opgeruimd heeft u hier een beschikbare woonoppervlakte van zeker 178 m2. Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 12.5 x 9.5 m.

U heeft hier dus echt alle ruimte! Bij binnenkomst treft u een ruime hal met kelderingang en trap naar bovenverdieping. Op de begane grond heeft u twee woonkamers, een werkkamer, nog een kleine ruimte, een keukenruimte en een badkamer. Boven vindt u een ruime overloop met in totaal vijf slaapkamers en dan nog een ruime zolder. Hier kunt u volop mensen ontvangen!

Water en stroom zijn momenteel afgesneden. Dit is een kwestie van opnieuw aanvragen en aansluiten. Het gehele huis staat nog vol met oude spullen en rotzooi. Dit zult u zelf moeten afvoeren. Daar is de lage prijs ook op gebaseerd. Vergelijkbare huizen in de omgeving kosten doorgaans 3 tot 5 x zoveel als deze prijsstelling. Dus verwacht geen kant-en-klaar huis, dat is niet reëel.

Vooral het hout aan de voorzijde van het huis (onder de drie ramen) behoeft een snelle vervanging. U kunt er ook voor kiezen het gehele huis ‘in te pakken’, met hout, blik of leisteen. Ook de kozijnen en ramen zullen vervangen moeten worden. Daarnaast moet water en stroom opnieuw aangesloten worden. En er is een kamer waar een soort roetaanslag is en/of brandschade. Dus er zijn echt wel wat zaken die zorg en aandacht vragen. En dat kost allemaal tijd en geld.

De erfafscheiding volgt momenteel niet de juiste kadastrale grenzen. Het stuk grond voor het huis is waarschijnlijk gemeentegrond. Het stuk tussen het huis en het buurhuis ten zuidoosten van het object, is van een onbekende eigenaar en ligt eigenlijk braak. De voorkant van het huis grenst direct aan gemeentegrond. Verder zit er aan de zijkanten een afstand van ongeveer 3-5 meter tot aan de erfgrens en aan de achterkant een afstand van ongeveer 7 meter.

Daarbij staat er nog een oude caravan op het terrein, staan er wat bouwvallige schuurtjes en ligt overal troep en rommel. Maar verder heeft dit huis alles in zich om een heerlijke vakantiewoning te worden. Of u gaat zelf op de benedenverdieping wonen en u verhuurt de bovenverdieping. Dan heeft u een leuke inkomstenbron want dit is een populaire bestemming, zowel ’s winters als ’s zomers. Dat is makkelijk geld verdienen. Wie gaat hier zijn droom realiseren? Het ligt nu binnen handbereik!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 11-02-20  Plaatsingscode: PK-HG-HS-113
Object kenmerken
  • Huis