VRIJSTAAND WOONHUIS AAN BOSRAND

€ 24.950,- k.k.
Omschrijving

VRIJSTAAND WOONHUIS AAN BOSRAND

Huis - Wernrode, Bleicherode

*** 1.200 m2 GROND ***

Schuin tegenover een klein pittoresk kerkje, onmiddellijk aan de bosrand gelegen en in een klein rustig dorpje, staat dit vrijstaande huis op eigen grond van ca. 1.200 m2 met schuurtjes en nog een extra huisje, hoe knus is dat!?

Het ligt in het kleine plaatsje Wernrode waar maar één weg het dorp in en uit gaat, dus alleen bestemmingsverkeer komt in het dorpje. Zalig aan de bosrand gelegen met rondom alleen maar natuur, en ook nog eens aan de rand van het dorp.

Over tientallen kilometers strekt een grote heuvelrug met bossen en natuur zich uit, parallel aan de Harz en snelweg A38, globaal van Heilbad Heiligenstadt via Sondershausen tot aan de A71 bij Artern en Heldrungen.

U zit hier middenin die overweldigende natuur, waar u uren en uren kunt wandelen zonder ook maar iemand tegen te komen. En toch met alle faciliteiten dichtbij want op loop- of fietsafstand bevindt zich een kleine supermarkt en ook snackbar.

En Sondershausen, Nordhausen of Bleicherode zijn vlakbij voor de grote inkopen en bouwmarkten etc. Bij Nordhausen begint de Harz dus dat is ook niet ver. En alles snel aan te rijden via snelweg A38. De locatie is dus prima.

En eigenlijk voor heel weinig geld krijgt u hier heel veel. Een solide huis met dicht dak en water en stroom. De afgelopen jaren zijn water en stroom nieuw aangelegd dus dat is er allemaal. Als u het als vakantiehuis gebruikt hoeft u niet direct voor afwatering te zorgen.

Maar er ligt een offerte voor het plaatsen van een septic-tank, kosten ca. 4.000 euro. En verder dient het gehele huis uiteraard helemaal opgeknapt te worden. Ook het bijbehorende kleine huisje moet geheel gerenoveerd worden.

De achtergelegen schuurtjes kunt u afbreken of herstellen. Dan is er nog een mooie grote tuin die aan het eind schuin oploopt het bos in. Vanaf de bebouwing van de schuurtjes gaat het zeker nog zo’n 30 m naar achteren het bos in.

U kunt het huis binnen via de zijkant met windvang en hal. Dan aan de voorkant de woonkamer en achteren een keukenruimte en badkamer. Er staat al een douchecabine met boiler dus u kunt in ieder geval douchen (na aansluiten).

Boven is er een slaapkamer, zijkamer, werkkast en nog een slaapkamer. Dan nog een zolder en beneden ook nog een kelder. Al met al is het een massief gebouwd huis, droog ondanks tientallen jaren leegstand en met nieuwe water- en stroomaansluiting.

De locatie is prachtig, midden in de natuur en rondom bos en velden met landerijen. Wie een klusproject zoekt wat het ook echt waard is, zit hier goed. Wacht niet te lang.

 

Koopprijs: 24.950,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.300,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 36.000,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 30-10-2023  Plaatsingscode: PK-WR-HS-595

Object kenmerken
  • Huis