Vrijstaand woonhuis aan dorpsrand

Verkocht
Omschrijving

Vrijstaand woonhuis aan dorpsrand

Huis Verkocht - Kyffhäuserland

*** VERKOCHT ***

Dit is een mooie ruime woning, gelegen aan de rand van het dorp in de gemeente Kyffhäuserland, met vrij uitzicht over de velden. Ook direct nabij het Kyffhäuser Naturpark, met bergen en bossen. U kijkt uit op de Süd-West-Kyffhäuser met de bekende Barbarossa-grot vlakbij. Verderop ligt de grote en indrukwekkende Kyffhäuser Denkmal met prachtig uitzicht.

Dit is echt een heerlijk afwisselend gebied, met velden, landerijen, bergen en bossen. De gezellige stad Bad Frankenhausen is niet veraf. Dit woonhuis is kant en klaar en gereed voor bewoning. Het heeft ruim 110 m2 aan woonoppervlakte, verdeeld over 6 kamers. Het geheel staat op eigen grond van zeker 1.200 m2 dus u heeft een zalig grote tuin achter het huis, met ook weer vrij uitzicht.

Het huis is gebouwd in 1920 en de laatste modernisering was in 2006 toen het een nieuw dak kreeg. Er is een oliegestookte verwarming. Het huis heeft een klein balkon, een overdekt terras, garage, schuur en kas. Volledig vrijstaand helemaal aan de dorpsrand met slechts twee directe buren, op normale afstand. Dat is wel zo prettig voor een beetje aanspraak en sociale controle.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Vraagprijs: 85.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 06-07-19  Plaatsingscode: PK-RL-HS-032
Object kenmerken
  • Huis