Vrijstaand huis met binnenhof en tuin

Verkocht
Omschrijving

Vrijstaand huis met binnenhof en tuin

Huis Verkocht - Sangerhausen

VERKOCHT

Dit is een heerlijk huisje met verrassend veel ruimte. Het staat op eigen grond van bijna 1.000 m2 en heeft dus volop mogelijkheden. Er is een leuk binnenhof achter de grote poort, dan een grote schuur en daarachter een heerlijke tuin. Alles zalig open en daardoor voelt het heel vrij en ruimtelijk aan. Het staat rustig gelegen tegenover de kleine dorpskerk in een stil plaatsje, behorend tot de gemeente Sangerhausen.

Vlak nabij de natuur van de Harz dus volop bossen en bergen in de directe omgeving. En toch weer niet al te ver van de bewoonde wereld met alle faciliteiten en inkoopsmogelijkheden.  En snelle aansluiting op de snelwegen A38 en A71 dus u kunt overal naartoe en aanrijden vanuit Nederland gaat ook gemakkelijk.

Het huis zelf heeft beneden een woonkamer, eetkamer, keuken en badkamer. Boven zijn er vier slaapkamers. Het lijkt dus klein maar er is behoorlijk wat ruimte. Daarnaast is er nog een aanbouw met schuur en stallen. En dan uiteraard de grote schuur waar van alles mogelijk is.

 

DIT HUIS IS REEDS VERKOCHT

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-06-19  Plaatsingscode: PK-RT-HS-024
Object kenmerken
  • Huis